Sayfa 221/864 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 6905 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1. Sayın brain i de tebrik edelim o da yılı 23-25 aralığında kapatırız diyordu. Bir tebrik de bana 15.75 tahmininde bulunmuştum

2.  Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Sayın CahilCuhela
    O bir haftadır tahtadan her gün mal topluyorum. Hiç stres yaşamadım. Bu tahta yakın zamanda gidecek yukarı. Zamanının gelmesini bekliyorum. Hatta benim Enver Çevik tahtalarında gördüğüm izlenim; alıp toplar, göstergeleri soğutur, kağıttan büyük çoğunluk çıktıktan sonra yukarı götürür ve bu süre genelde 2-3 ay arasına denk geliyor. Sonuç olarak önümüzdeki haftalarda çok sert hareketler olacak. Yıl sonu 25 kapatırsa şaşırmam.YTD..
    Tüm forumdaki arkadaşları kutlarım. Güzel bir yeni yıl hediyesi oldu. Önümüzdeki günlerin çok daha hareketli geçeceği kanaatindeyim. Beklemeye devam. YTD..

3. Son olarak Sayın Brain’i gönülden tebrik ederim.👏👏👏

Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Tüm forumdaki arkadaşları kutlarım. Güzel bir yeni yıl hediyesi oldu. Önümüzdeki günlerin çok daha hareketli geçeceği kanaatindeyim. Beklemeye devam. YTD..
    10 numara 5 yıldız tahminler, 10 numara 5 yıldız forumdaşlar.
    Gerçekten sayın Brain'in dediği gibi en bilinçli topik klimasan topiği.
    Başta sayın Serdarkazanci,Sekiz,Brain,Nosfecagri ve uzun süredir bu topikte olup desteğini verenler olmak üzere herkese teşekkürler. Hayırlı olsun, 2020 güzel bir sene olur inşallah bizim için

Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Ekrana bakmamamin faydaları !
    Gençliğin vermiş olduğu heyecan ile bi yerde ufak bir tartışmamız olmuştu ama sizden de çok şey öğrendim sayın Serdarkazanci özel olarak teşekkür ederim

Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Gençliğin vermiş olduğu heyecan ile bi yerde ufak bir tartışmamız olmuştu ama sizden de çok şey öğrendim sayın Serdarkazanci özel olarak teşekkür ederim
    Estağfurullah
    fırça işe yaramış

7. 2020'ye saatler kala bize bu mutluluğu yaşattığı için;
    Ilgili kişilere çok tşk ederim.
    Ayrıca;
    Fabrikada çalışan emekçi kardeşlerimin alın terleri olmasaydı bu şirket buralara gelmezdi.
    Iyi ki varsınız.
    Isim yazmadan bir tşk 'de burada katkı sağlayan paydaşlara.
    Fragman bitti;
    Film yeni başlıyor inşALLAH

Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Estağfurullah
    fırça işe yaramış

Sayfa 221/864 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz