Bloomberg te konusan Tufan Deriner imis (istanbul portfoy)
Printable View
Bloomberg te konusan Tufan Deriner imis (istanbul portfoy)
gmr giren var mi u seviyede
Param yok kafam rahat [emoji847]
çok geçmiş olsun, Rabb'im acil şifalar versin. en büyük zenginlik sıhat zenginliği diye boşa demiyorlar. bunu en iyi ben bilirim. burada hiç bir kimseye denilse ki: bistteki bütün şirketler ve hisselerinin tamamı sizin olsun, ama karşılığında iki gözünüzü verin, haklı olarak kimse bunu kabul etmez. amerikanın bütçesini bana da tahsis etseler gözlerim açılmaz. yani dostlar, hepiniz benden zenginsiniz. çünkü dünya dolusu altına dahi değişmeyeceğiniz hazineniz, sağlığınız var. lütfen kıymetini bilin. yanlış anlaşılma olmasın, bunu duygu sömürüsü için yazmadım. ben de kendimden aşağıya bakarım. mesela farklı hastalıklarından dolayı sürekli yatağa bağımlı olanlar var. ben de onlardan zenginim. çünkü gözlerim görmese de işim gücüm var. kalkıp yürüyebiliyor, dostlarla sohbet ediyor, teknolojik imkânlardan yararlanarak kendimi sürekli geliştirebiliyor, bir çok işimi kendim hallediyorum şükürler olsun.
Fonlara yeni girecek arkadaşlar dikkat etsin 2019 yılını referans almayın, faizlerin sert düştüğü borsanın yükseldiği bir yıl olduğu için en kötü fon bile iyi getirdi %33 çokta iyi değil 2019 yılına göre...
Yani ben önceki yıl getirisini bakıp şu fonu alayım yine böyle getirir diye düşünmeyin maksimum 3 aylık getirisini bakın her fonun.
güzel dostum, geçen yılın getirisine bakarak fon alırsanız hayatınızın hatasını yapmış olursunuz. size acizane tavsiyem, gpg gibi temkinli hareket eden değişkenlere bakmanız ve yıllıktan ziyade aylık ve üç aylık getirileri kontrol etmeniz. çünkü konjongtür sürekli değişiyor. buna bağlı olarak fonlar da. şurada oylama yapılsa gpg alırmısınız diye on kişiden dokuzu almaz diye düşünüyorum. asla ytd
üstadım, bu sisteme göre girdiğimiz acc'den çektiklerimizi sanırım hepimiz unutmayız. senin de dediğin gibi yine bu kriterlere göre girelim ama sürekli takip edip acc gibi bir tuhaflık olursa da hemen çıkalım derim ben. bir çok dostumuz eski güzelliklerine bakarak acc'ye çok büyük sabırlar gösterdiler ama adamlar halâ bildiklerini okuyorlar: bir ileri iki geri
Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Biraz yanlış anlattım derdimi. Tabii sadece geçen yılın perfromansına göre fon seçiminde bulunmayacağım. Lakin bunların YouTube da videolarını izledim. 2020 stratejileri hakkında. mantıklı ve güzel geldi. Ben şu an mevduat eşleniği +%10-15 olan her fona cazip gibi bakıyorum. Ama aylık ,üç aylık ve 6 aylık önerileriniz değerli ve anlamlı.
bol kazançlar
bu fiyatlara ulasabilen varmi dostlar
GPB GARANTİ PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON
INH GARANTİ PORTFÖY ING BANK ÖZEL BANKACILIK VE PLATİNUM DEĞİŞKEN ÖZEL FON
GPI GARANTİ PORTFÖY İKİNCİ DEĞİŞKEN FON
GAH GARANTİ PORTFÖY MUTLAK GETİRİ HEDEFLİ DEĞİŞKEN FON
GPU GARANTİ PORTFÖY ÜÇÜNCÜ DEĞİŞKEN FON
OBP OYAK PORTFÖY İKİNCİ DEĞİŞKEN FON
IDY TEB PORTFÖY İKİNCİ DEĞİŞKEN FON
Fon işine ilk girdiğimde bende sizin gibi düşünüyordum, daha doğrusu buradaki herkes öyle düşünüyordu. Benim portföyün bir kısmında gpg hala duruyor. Yatırım tavsiyesi değildir ama size tavsiyem paranızı tek bir fona bağlamayın. Farklı enstrumanlardan oluşan bir portföyünüz olsun.
Fon y=k.x yapacagini hic sanmiyorum
anca ppf ler onu yapabilir
degisken ile hisse yogun fonlarda artis azalis daima olur olmaktadir
serbest fonlari bilmiyoruz nitelikli yatirmci olmak lazim ama nasil bir nitelik onu bilmiyoruz ne miktar para lazim aslinda niteliksizleri de ona baglayacak bir yapi olabilir tefas ta bagli yan kol fon gibi bisiler var aslinda
Merhaba, bugün T2 fon almak mantıklı mıdır? hesaba Pazartesi geçer ve aradaki hafta sonu boşta mı kalır?
Arkadaşlar bende ACC MAĞDURUYUM. Diğer hisse fonlar son 1 ayda %8-10 kazandırırken ACC %1 KAZANDIRDI, yani ppf lerden farkı yok. Buradan Bi arkadaş mezkezlerini arayıp sormuştu neden yükselmiyor diye? Düşüşe short açıyoruz cevabını almıştı. Ama bu fon endeks düşüşleri dede düşüyor. Ben bu fonu anlamadım. İyi yönetilmediğini düşünüyorum. Uygun bir zamanda çıkmayı düşünüyorum
Yatırım tavsiyesi değildir
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aşağıdaki adreste bulabilirsiniz türkçe karakterlerde sorun var ama işe yarar :)
https://www.ing.com.tr/tr/bilgi-dest.../fon-fiyatlari