üstadım, bu sisteme göre girdiğimiz acc'den çektiklerimizi sanırım hepimiz unutmayız. senin de dediğin gibi yine bu kriterlere göre girelim ama sürekli takip edip acc gibi bir tuhaflık olursa da hemen çıkalım derim ben. bir çok dostumuz eski güzelliklerine bakarak acc'ye çok büyük sabırlar gösterdiler ama adamlar halâ bildiklerini okuyorlar: bir ileri iki geri
Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Biraz yanlış anlattım derdimi. Tabii sadece geçen yılın perfromansına göre fon seçiminde bulunmayacağım. Lakin bunların YouTube da videolarını izledim. 2020 stratejileri hakkında. mantıklı ve güzel geldi. Ben şu an mevduat eşleniği +%10-15 olan her fona cazip gibi bakıyorum. Ama aylık ,üç aylık ve 6 aylık önerileriniz değerli ve anlamlı.
bol kazançlar
bu fiyatlara ulasabilen varmi dostlar
GPB GARANTİ PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON
INH GARANTİ PORTFÖY ING BANK ÖZEL BANKACILIK VE PLATİNUM DEĞİŞKEN ÖZEL FON
GPI GARANTİ PORTFÖY İKİNCİ DEĞİŞKEN FON
GAH GARANTİ PORTFÖY MUTLAK GETİRİ HEDEFLİ DEĞİŞKEN FON
GPU GARANTİ PORTFÖY ÜÇÜNCÜ DEĞİŞKEN FON
OBP OYAK PORTFÖY İKİNCİ DEĞİŞKEN FON
IDY TEB PORTFÖY İKİNCİ DEĞİŞKEN FON
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Fon işine ilk girdiğimde bende sizin gibi düşünüyordum, daha doğrusu buradaki herkes öyle düşünüyordu. Benim portföyün bir kısmında gpg hala duruyor. Yatırım tavsiyesi değildir ama size tavsiyem paranızı tek bir fona bağlamayın. Farklı enstrumanlardan oluşan bir portföyünüz olsun.
Fon y=k.x yapacagini hic sanmiyorum
anca ppf ler onu yapabilir
degisken ile hisse yogun fonlarda artis azalis daima olur olmaktadir
serbest fonlari bilmiyoruz nitelikli yatirmci olmak lazim ama nasil bir nitelik onu bilmiyoruz ne miktar para lazim aslinda niteliksizleri de ona baglayacak bir yapi olabilir tefas ta bagli yan kol fon gibi bisiler var aslinda
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yer İmleri