Hacim rekoru gelebilir
Printable View
Hacim rekoru gelebilir
benim anladığım pala bugün çer çöp kağıtlara daldı .......... daha endeks-30 u öpmedi :ok:
kontratın makası genelde spotta satmak için kullanıooo......1500den 600 oldu ama ezberledık
Rica ederim.. Kitap önerisi:tüm piyasaya karşı-anatrend yazıları (arman afrashi) kmx nickli eski bir hisse net üyesi... Borsa 6 7 binlerde iken 60 bin hedefi veren, çalıştığı hastanede bile bu yüzden deli damgası yiyen bir kulak, burun, boğaz doktorunun çok değerli bi kitabı. Bu kitabı ilk okuduğumda sayesinde 2 liradan 2004 te tofaşa girmiştim.. Bugünkü sahip olduğum en büyük değer cesareti kmx e borçluyum..
Benim izlediğim bu coronadan dolayı borsada yapılması gerekenler.
1. Kar açıklayan şirket hissesine yanaşma varsa elinde hemen sat.
2. Zarar açıklayan şirket varsa hemen al. en az % 20 prim yapıyor.
Borsa borsa olmaktan çıktı.Dingonun ahırına döndü.:hah:
29 mayıs istanbulun fethi Yarın
Ayasofyada cuma namazı fantazileri var Twiterda
Zaten ufak dan Bi giriyim dedim hisselere fena zopaladilar beni paçayı zor kurtardım neyse anlamış olduk az çok niyetleri
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne la bu kimin parası varsa at koşturuyor. Teknikmis temelmis.peh. sizin olsun borsanız sokarım böyle aşkın izdirabina. Kalan arkadaşlara bol kazançlar..
makas yalama oldu...bir açıyor spotla makası bir kapatıyor...
Bu hisseleri her kimler alıyorsa adını siz koyun artık . varlık fonu diyin bademliler diyin şirketler kendi hissesini alıyor diyin.
Yabancılarla anlaşılmış çok belli. hisseler düşmeden yavaş yavaş siz satın biz alalım denmiş. yani yabancılar satarken karşı alıyor.
Peki bu alanlar kime satacak birgün para lazım olursa.
Yabancı sattığının en az % 30 altında almadıktan sonra.?
Zaten baya baya kar etmiştim ufak bir kısmını geri verdim daha da ellesmem gayri biraz onun rahatlığı vardı bende illah birazını geri vericem yoksa olmaz öyle pala yu yemlemek lazım biraz :)))
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli üstadlarım hepinize selamlar saygılar.
Çok eskiden KURTBEY nikiyle üye idim.Şifrelerimi mail adresimi vs hatırlamadığım için yeni üye adı aldım ara ara bende yazmak istiyorum. 4 sene önce mali kriz neticesi ara vermiştim.
115.500 ortalama ile longdayım.
Kar alsam mı diye düşünüyorum ama forum ahalisi ve üstadlar short kısmı dillendirdikçe acaba diyorum beklesem mi...
Tecrübesizlik kadar çok tecrübe ve deneyim de olumsuz etki edebiliyor bence.
Bundan 30 yıl önce iyi bir temel, teknik analiz yapan büyük ihtimal kazanırken, günümüzde kahvehanede oturan adamla yılların yatırımcısının "kısa vadede" kazanma şansları aynı. Yüzde elli elli...
Kaldıraçlı piyasalar daha çok psikoloji ve marj disiplini üzerine olduğu için kazanmak çok zor ve stresli...
Affınıza istinaden yazmak istedim...
BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
29d
Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın sosyal medya şirketleriyle ilgili bir başkanlık kararnamesi imzalayacağını açıkladı. Trump muhafazakar sesleri bastırmakla suçladığı sosyal medya platformlarını kapatmakla tehdit etmişti.
yalnız düşüş başlayınca toplumsal bir afet yaşanacak ....
buradakiler piyasayı az çok biliyor, en kötü biraz zararla kurtarırlar ....... ama
yahu bizim şirkette kredi ile hisse alanlar var, başka bir arkadaş vardı 300 binlik hisse aldı, onun şirketinde herkesin gözü ekranda imiş
işten çıkartılan biri var ... o bile tazminatıyla hisse aldı
adamlar stop-loss bilmiyor, zarar diyince far görmüş tavşan gibi donuyorlar, bir şekilde hep artmalı gibi bir kanıları var
kısacası 1-2 ay içinde gazetelerde okuruz borsa ile alakalı toplumsal dram haberlerini
dışarısı kızarmaya başladı .... MC saati sonrası eğlenceli saatler bizi bekliyor :kahkah:
Palaaa
palaaa
altı üztü bi 125 bin.
amma da kastın haa. :he:
Tek duş. neee. hahah. zigzagsız neee.. :he:
Arkadaşlar kolay gelsin
Kişisel pencereden görebildiğim
bugün satış yapılmakta
Neye göre
a) Hacım şuan 15 Milyara geldi
b) Yükseliş boyunca hep aşağıda kalan x bank
ilk sefer endeks 100 den daha iyi durumda