Küresel borsalar bu kadar coşmuşken ben klavyemdeki short jetonunu sökerim. Tehlikeli yani. Garan Longa devam (7.57)
Küresel borsalar bu kadar coşmuşken ben klavyemdeki short jetonunu sökerim. Tehlikeli yani. Garan Longa devam (7.57)
viop eski viop değil...bundan 3-4 yıl öncesine kadar çoğunlukla akşam kapanışta poz alır ertesi sabah açılışta pozu kapatır kenara çekilirdim...haftada 2-3 defa yaptın mı mis gibi para olurdu...ne denk düşerse artık 500-800-1.000 puan bazen 1.500-2.000 puan tek atışla...şimdi öyle değil ertesi gün açılışı bilmek falan çok zorlaştı...neye göre bakacaksın öngörüde bulunacaksın...önceden dow-dax biraz da dolar bakıyordun iş bitiyordu...şimdi bir ona göre hareket ediyor bir buna göre bir bakıyorsun kuş kanatlanıyor ona bakıyor bir bakmışsın GARAN a bakıyor falan filan...robotlar zaten geleni geçeni doğruyor...
Çok pahalı vadeli çok
Buradan Löng jetonu açarım DİE bekliyorsa
Açmam arkadeş açmam
Goyver gelsin tatlım 💓💓
yerlilere yazık oldu..düşük faizlerin ardından, altın ve dolardaki vergiyi görünce zorla borsaya itildiği gözlenmiş..bizbizi ne güzel öperizin sonuçlarını hep beraber izleyecez..
Saat 15:30'da USA'da önemli veri açıklamaları olacak. Hatırlatmak istedim, teminatları sert hareketlere göre ayarlamakta fayda var. Kendi adıma verileri kötü bekliyorum. 121.600 short.
pala milleti maymuna çevirdi ....
endeks yükseliyor, kontrat makasını aç
endeks düşüyor, makası kapa
bugünkü hareketlerde kontrat milim oynamadı
ulen pala sen nelere kadirsin![]()
mantık şu; yerli uyanmadan kar realizasyonu yapılmalı..sonra bir daha..sonra bir daha..taaki yerli uyanana kadar
ABD Minneapolis'de ciddi olaylar oluyor. Bir çok banka ve market soyuldu, yağmalandı. Birkaç bina ise ateşe verildi. Polisler kaçarken üniformalarını da bırakıp kaçıyor. Ordu müdahalesi söz konusu.
Böyle bir haber var doğru mu bilmiyorum.
Yer İmleri