Global kemiksiz 160000 lot aldı,büyük ihtimalle Çarşamba Yabancıya virman olur.
Printable View
Global kemiksiz 160000 lot aldı,büyük ihtimalle Çarşamba Yabancıya virman olur.
Değerli dostlarım; cuma günü hissenin son durumu hakkında gerekli bilgileri toplayıp olumsuz bir durumda satıp gitmeyi planlıyordum. Yaptığım incelemede özellikle yabancı yatırım kanalları tarafından hisseye baskı yaptırıldığını (kaynak göstermek istemiyorum) gözlemledim. Ayrıca hissenin büyük çoğunluğunun toplandığını baskıların bitebileceğini düşündüm. Bu amaçla hissede kalmaya ve bir miktar daha portföyümü çoğaltmaya karar verdim. Bu durumda livehuman dan kurtulamayacağınızı da bildirmek isterim.
Ayağım uğurlu gelsin bakalım.
Bu sefer gidiyor heralde hadi bakalım yallahhh,asla yatırım tavsiyesi değildir.
Sabah takasında perşembe alışlarından CİTİ ye 56000 lot virman geçti.
http://share.matriksdata.com/Images/...1303205857.png
Alıntıdır
Bir ciddiyet söz konusu olabilir
Yazmayayım diyorum ama içim içimi yiyor. Bu fiyatlarda beklerken aynı fiyatlara yakın sasa 21.800 idi bugün 37 küsürlere geldi. Bantaş ambalaj 20.780 iken o da 30 fiyatı geçmiş. Göltaş ile de çok yakınlarda. İsteseler ALGYO 100 üzerine taşırlar. Zoruma gidiyor zoruma.
Yürümeli demiyorum koşmalı koşmalı koşmalı...
Bistin en adi ve aşağılık şirketi ancak geçen yıllarımı bedelini almadan yakasından düşmeyeceğim biline
Bir şirkette hiçmi omurga,onur,şeref,haysiyet olmaz
Tahtacı patron 100 fiboda üçgeni yapmışın abcd tamam e yi de şimdi yapıyorsun az uğraştırmada beni esen gibi ekmeğimize bakalım patronnn reissss.
Yaparım ya da yapamam yarından itibaren trade kararı aldım.
Alçağın kâğıdı yine alçalıyor bakk
Bu kadar stresle ilk tavanda çıkar bu millet yahu izlemeyin tahtayı bu ne böyle son sayfaların alayı kağıda kaptırmakla geçmiş teknik bilgi vs.hiçbirşey yok maşallah sövdümü artıyorsa bizde sövelim tahtaya.
Ha bu arada daha bugün almışındır vurup kaçacaksın o başka
İlk tavan da yetmez 5 tavan kurtarır bilesin
Sabırsız senmisin benmiyim daha bugün gelmiş uğraştırma diye söze başlamışın,bense 6 yıldır burdayım sabırlıyım.
Bu arada tivıtırın çok bilen teknikçileri 26.60 a onaya geliyor diyor.Her ay olduğu gibi bir tek bu kemiksize onay,imza var ya
4 kuruş kaldı onaya kuruşçunun kâğıdı 4 kuruş
Anlaşılan spek kağıdı uzun vadede sağlam konsolide etmiş ki sinirler iyi gerilmiş.
Bugün aldım ve maliyetim 27,00 beyler bayanlar, beni bilen bilir bilmeyende zamanla öğrenir bakalım trade etmiyorum ve sıfır işlem yatış devam.
Kağıttan çıktığımda şu fiyattan çıktım da derim. Ha öyle çok ufak işlem için tantanada yapmam bilesiniz bazen tahtaya girdiğimde takaslarda görünüyorum bugün misal ing den kabak gibi ortaya çıkmış durumdayım.
Syg,
stonhand hoş geldiniz.
Dönem dönem hepimizin canı sıkılıyor, yalan değil. Elbette ki yatırımcı bakış açısına sahip ortakların yanında girip çıkan, kısa vade trade edenler de gelip gidiyor ( bugüne kadar kazanan taraf ). Umarım beklentinizi karşılar, uğurlu gelirsiniz biz uzun vadecilere de. Hayırlı olsun.
Biraz sonra göstere göstere 4000 lot daha alasım var
Aracı kurumlara bir önerim ve ricam var;
Lütfen ALGYO al tuşuna basmadan önce İNSAN SAĞLIĞINA ZARARLIDIR. RİSK TEŞKİL EDER! yazsınlar.
Belki böylece son 1 senede piyasaya giren yavru ceylanları bir nebze olsun koruyabiliriz.
Kıçı başı böyle oynayan başka hisse yok. Hiç duymadım. Dedikleri gibi evladın olsa sevemezsin.
Başımıza bir de Bankof çıktı. 186.000 lot sattı. Şimdilik tabi.
Vallahi dün taramadan algyo çıktı hani güzel haber vereyim dedim kursağımda bıraktınız beyler.
Yok senin tekniğinide görecez falan ilginç cidden ne diyim. Burada ki yapının aynısını netaş da gördüm hatta adamların başlığına yazdım 20 TL di 35 gördü.
Burada da mükemmele yakın birşey gördüm hoş alımda yaptım ben gene diyeyim hedefim gelene kadar yatarım işlem pek yapmam ancak esen deki gibi spek fırsat verirsede acımam tepeden vurur alttan geri alırım ancak benim görüşün şuan trade edilecek bir noktada değil tahta.
https://i.hizliresim.com/jQspiV.jpg
Risk alıp grafikte atıyorum ki grafikte hedef vs. bir şey yok sadece bulunulan durumun görülmesi açılından koyuyorum.
Syg,
İyi dusunelim iyi olsun. örnek te vereyim Erbosan 28 den aldık 39 oldu sonra tahtacisi yapmadık pislik, itlik, bırakmadı tahtacı en son 31 e kadar basıp günü taban yaparak kapadı.
Hissenin artacağını formasyon kirildigini biliyordum ama ozaman ******** tahtacinin yaptıkları bezdirdi Allah belanı versin deyip erken ciktim, başlığında da spek dediğin az seferli olacak diye yazıp 34 bölgesinden yanlış hatırlamıyorsam çıktım. Sonuç bugün 71 TL görmüş. Hani bazen trade yapmıyorsanız ve hisse sağlamsa alıp unutmak en temizi hele ki trendden erken çıkmak yıllarca beklemekten bile daha kotu.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3b3a286827.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8db1f0495a.png
Sent from my iPhone using Tapatalk