Aracı kurumlara bir önerim ve ricam var;
Lütfen ALGYO al tuşuna basmadan önce İNSAN SAĞLIĞINA ZARARLIDIR. RİSK TEŞKİL EDER! yazsınlar.
Belki böylece son 1 senede piyasaya giren yavru ceylanları bir nebze olsun koruyabiliriz.
Aracı kurumlara bir önerim ve ricam var;
Lütfen ALGYO al tuşuna basmadan önce İNSAN SAĞLIĞINA ZARARLIDIR. RİSK TEŞKİL EDER! yazsınlar.
Belki böylece son 1 senede piyasaya giren yavru ceylanları bir nebze olsun koruyabiliriz.
Kıçı başı böyle oynayan başka hisse yok. Hiç duymadım. Dedikleri gibi evladın olsa sevemezsin.
Başımıza bir de Bankof çıktı. 186.000 lot sattı. Şimdilik tabi.
Vallahi dün taramadan algyo çıktı hani güzel haber vereyim dedim kursağımda bıraktınız beyler.
Yok senin tekniğinide görecez falan ilginç cidden ne diyim. Burada ki yapının aynısını netaş da gördüm hatta adamların başlığına yazdım 20 TL di 35 gördü.
Burada da mükemmele yakın birşey gördüm hoş alımda yaptım ben gene diyeyim hedefim gelene kadar yatarım işlem pek yapmam ancak esen deki gibi spek fırsat verirsede acımam tepeden vurur alttan geri alırım ancak benim görüşün şuan trade edilecek bir noktada değil tahta.
Risk alıp grafikte atıyorum ki grafikte hedef vs. bir şey yok sadece bulunulan durumun görülmesi açılından koyuyorum.
Syg,
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri