14 haziran Biden görüşmesinden olumlu bir şeyler çıkmazsa ve de yazında turizmde istenilen sonuçlar elde edilemez ise pandeminin de etkisiyle güz aylarında enflasyon da dolarda müthiş hortlayacak.
Printable View
14 haziran Biden görüşmesinden olumlu bir şeyler çıkmazsa ve de yazında turizmde istenilen sonuçlar elde edilemez ise pandeminin de etkisiyle güz aylarında enflasyon da dolarda müthiş hortlayacak.
Tuıkle enf kontrol ederler % 9.99 yazarlar olur bitet ana dolaresi ne yaparlar bilemem.yabancı hang yatırum enstrumanı olursa olsun konvertıbılte problemi olabılır dusuncesiyle satıp kacıyır....ytd
KADEMELİ NORMALLEŞME BAŞLIYOR
Kısıtlama saatleri dışında şehirlerarası seyahat serbest
Sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi 21.00-05.00; hafta sonu cuma 21.00-pazar 05.00
Restoranlar paket servis ile çalışacak
AVM'ler hafta içi 10.00-20.00 arası açık
İçişleri bakanlığı : KADEMELİ NORMALLEŞME BAŞLIYOR
Kısıtlama saatleri dışında şehirlerarası seyahat serbest
Sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi 21.00-05.00; hafta sonu cuma 21.00-pazar 05.00
Restoranlar paket servis ile çalışacak
AVM'ler hafta içi 10.00-20.00 arası açık
İçişleri bakanlığı : Kademeli normalleşme döneminde yeme içme yerleri hafta içi 07.00-20.00 arasında gel-al ve paket servis, 20.00-24.00 arasında ise sadece paket servis olarak hizmet verecek
İcisleri Bakanlığı : 65 yaş üzeri 2 doz aşısını olan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak
İçişleri bakanlığı : 17 Mayıs ile 1 Haziran arasında, kahvehane, çay bahçesi, sinema salonu, halı saha, internet kafe, yüzme havuzu ve spor salonları kapalı kalmaya devam edecek
İçişleri bakanlığı : Kamu kurum ve kuruluşlarındaki mesai uygulamasının başlangıç ve bitiş saatlerinin 10.00-16.00 olarak uygulanması,
- Uzaktan/dönüşümlü gibi esnek çalışma usullerinin uygulamasına devam edilmesi,
- Kreşler ve anaokullarının faaliyetlerine devam edebilmelerine karar verilmiştir
İcisleri bakanlığı : Tüm bu kararlar 17 Mayıs - 1 Haziran 2021 tarihleri arasında geçerli olacaktır
Milli Eğitim Bakanlığı : 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerimizin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12'nci sınıfların destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eğitime geçilecektir. Diğer kademelerdeki resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eğitime devam edilecektir.
[sanırım-- umarım]kahveci lokantacı kafeci saloncu havuzcu kardeslerim an itibariyle haklarını helal etmekle mesguldürler
102 yıl önce bugün Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk kurtuluş mücadelemizin başlangıcı olan Bandırma Vapuru ile Samsun’a doğru yola çıktı .. Bu özel günde Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz .
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1b24308669.jpg
bu uzaktan egitim devam eder bu sene okulları öyle kapatırlarmı!!yoksa ortaokulları açarlarmı!!
Hazuranda gostermelik 1 hafta ac kapa yaparlar.sonra yıne tatil.ondan sonra sparta Tr de sehırmıydi sasırarak soran bi nesil.işin kotüsü beyın ameliyatı yapacak bu nesil.Allah yrdmcımız olsun
Başganım su an 11 binli rakamlarda destek oluştu trend yukarı yönlü 15 bini kırarsa gider artı turistlerin gelmesi havalar ısındı millet de bebeler de dışarı dökülüyor bu da artışı destekleyecektir kanımca. aşı da gelmezse flama yapar artık. :evil:
Bu şampiyonluk kutlamasını ben de anlamadım esnaf dükkan açamıyor millet ekmek götüremiyor millet maskesiz sarılmış halay çekiyor kimse buna bir şey demiyor mu? Herhalde sonrasında helalleşiriz diye düşündülerse bilemicem.
Başlıkta konuşuldu mu bilmiyorum bayramda pek bakamadım demiryolları ile ilgili sosyal medyada satılma durumları var diolla çinlilere bilgisi olan var mı?
değeri kaç şerro ediyor ki acaba ama bu kadar stratejik bir kurum bence elde tutulmalı zaten şerroları elde tutamıyoruz bari kurumlara sahip çıkalım hepimizin değerleri.
Saygılarımla.
Beşiktaş’ımıza şampiyonluğu getiren galibiyet golü 69. dakikada gelmiş.
Şampiyonluk sevinciyle dün dikkat etmemişim.
Şimdi sakin kafayla gazete okurken 69 olduğunu gördüm.
[emoji23]
Tebrikler ve teşekkürler BEŞİKTAŞ
temmuz ayı için yer ayrttım,bi ay,oglan 7 gidiyor,artık okullar açılırsa gelir ğideriz ama rapor içinde yol ğösterirseniz sevinirim,,
Bugün biontech 1.doz aşıyı oldum,inşallah bir sıkıntı çıkmaz:),umarım tüm vatandaşlarımız en kısa sürede aşı olur..
Hapı boşver pudra şekeri al
1. De çok sıkıntı olmuyor 2. Biraz daha zor geçiyor
Tecrübelerinizi aktardığınız için çok sağ olun....başkan nerede bizde pudra şekeri alacak para...birde pudra şekeri deyince aklıma hep böreğin üzerine pudra şekeri diye malum şeyi döken vatandaş geliyor(çakallarla dans-1):)
Hayırlısı...YTD
https://www.tradingview.com/x/H9uqHwHF/
Botokslu savcılara nasıl talimat yazacaklarını tarif ediyor :plc:
Daha iyi bir fikrim var, hukuk fakültelerinde derslere girsin dışarıdan, olmazsa konferans da verebilir.
Memleketim...Memleketim...Alnımın çizgilerindesin memleketim
Niye böyle oldu...koca devlet...koca kurumsal kültür....koca devlet aklı...deniz gibi okyanus gibi devlet malı...
Rüşvet bile eskiden mütevaziydi...Mafya bile mütevaziydi, mahallede semtte gece klüplerindeydi tüm varyetesi..
Şimdiyse, herkes 400 bin EURO luk saat, 70 bin EURO luk çanta takma peşinde olursa, basit bir büro çalışanı bile 5 sene içinde Porche'la gezmeye başlarsa...
Bir mafya reisi havaalanının VİP girişinden girer, koruma polisi tahsis edilir, miting yapar, derin devlet üç kuruşluk yurt dışı faaliyetini mafyayla koordine ederse...sonra da kuyruğu kaptırırsayı izliyoruz..
Ne devlet kaldı, ne de deniz kadar malı...yakında devletten tekrar beyliklere döneriz..habire dizi izleye izleye...
Allah Muhammet aşkına biri şuna dur desin yahu...kahrımdan ölecem..
BTCUSD
Şu şekilde son 5 i bir ED ile yumuşakça sonlandırırsa, ZZ C kısa kalmış/kalacak demektir, bu da daha geniş bir flata dönecek anlamına gelebilir..
Normalde bu ZZ C nin burada zıbıtması lazım...Ama zıbıtmayacak gibi duruyor...nedense..
Tabi fake atıyor da olabilir...bunun kafası başka kafa...YTD
https://www.tradingview.com/x/INOuwPQp/
Ekşide paylaşmışlar:)
Misis Emma Peel/Yedek ï¸*
@patatesperisem1
Olay Van'da geçiyor. Arıların bal verimini artırmak için kaymakam ve ileri gelenler bir imam alarak bereket duasına gidiyorlar arıların yanına. Fakat şunu atlıyorlar; arılar arapça bilmiyor ve sonuç gülmekten karnım ağrıdı
Tam bir Şener Şen film sahnesi gibi
https://twitter.com/patatesperisem1/...83625867841540
Kesinlikle durmasın.Böyle bir fırsat bir daha ele geçer mi.Kimden öğreneceğiz hem de delilleriyle bunca rezilliği.Devlet kutsal falan boş iş , belli ki bir ton iş dönüyor,devlet bir mekanizmadır bu ara demek ki yanlış çalışan bir mekanizma var,eğer tamamen bozulursa asıl o zaman felaket.Öyle ya da böyle bir temizlik değişim şart.E fetöcüleri izleme ,mafya babası sussun ,içerdeki gazeteciler bir şey yazamıyor,savcılar dava açamıyor nasıl olacak bu işler.
Adamın hukuki yorumlarına savcılara ders vermesine gelince,ben kadın doğumcu olduğumdan malpraktis davaları sayesinde tazminat işlerini acaip bilirim,zamanında bir dükkanı müteahite kaptırdım tapu iptali davaları, eser sözleşmesi ,gayrımenkul hukuku vs acaip iyi bilirim,insanın başına işler gelince neler neler öğreniyor.Bu adamın ömrü bu işlerle geçmiş e gözüküyor ki kafası da çalışıyor benim diyen savcıya avukata yakındır hukuki bilgisi.Dedikleri tamamen hukuki olarak doğru,savcılar tam da videoda dediği gibi yapsa olaylar hukuken zaten delillendirilmiş olur.Bilmiyenler sanır ki illa suçüstü yakalanman lazım sen zaten peker in dediklerini yapsan olay hukuken biter,suçladıklarının canına okunur.Çok daha az delille insanlar ne cezalar alıyor.