Hayat didiğin nedir be ya...o kadar basit degil...
Printable View
Heeeee al dolarını sektör...Abi adam Abd'ye gitmiş, yerleşmiş. Türkiya'da deval olunca ben trilyoner oldum diyor.Alıntı:
T24
@t24comtr
Yeni Akit yazarı Karahasanoğlu: Dolara aşık olanlar, doların resmi para olduğu yerlere gitsin.
Bu çok kötü haber işte. Yönetim zaafiyetini gösterir. Hizla kotuye gidebilir.Alıntı:
Aydınlık
@AydinlikGazete
·
17d
Firari Baydemir şikayet etti, Nedim Şener’e soruşturma açıldı.
Katılıyorum....:)))))))))))))))))))Alıntı:
dumenden haydar
@dumendenhaydar
·
4d
Devlet dolar hesaplarına el koysun.
10 dan alanlara %10
9 dan alanlara %20
8 den alanlara %30 vergi
4 den alan pezevenge de direk hapis cezası versinler.
Dr. Kıvılcım Kayabalı
@KKAYABALI
·
10d
Belki önümüzdeki yil en çok konusulan konu “diploma” olacak.
İşletme hakkı 2011 yılından beri Tepe-Akfen-Souter-Sera Ortak Girişim Grubu'nda olan İDO, artan mazot fiyatlarını gerekçe göstererek Mudanya (Güzelyalı) İskelesi'nden İstanbul’a feribot seferlerini durdurmaya hazırlanıyor.
Şimdi mazotu karneye bağlayıp,5 TL ucuzlatır da benzini serbest bırakırsa, tedarik zincirleri tümden çöker. Çünkü diyelim ki mazotu bicerdover, ciftci, agir is makineleri ve kamyonlara verecek. Diyelim ki, kamyoncu da ucuz mazotu alıp, Antalya'dan sebzeyi Istanbul'a tasiyacak. Pahali benzin de bu parlak fikri subvanse edecek...
Bak, osuruklu Ezlamci bunu yapmazsa tuu de yuzume tukur. Aslinda onlar yapmiyor, yazdim ben kimin yaptigini.
Fakat iş oyle yurumez. Kamyoncu ucuz mazutu karaborsada satar, kamyonu evinin onune ceker, furur kafayi yatar. Sen de Estanbul vilayatinda, cebinde 4250 TL asgari ucretle zebze beklersin gari...
Iste tedarik zencirleri boyle kiriliyor.
https://i.hizliresim.com/rx2horx.jpeg
Alla Allah...acayip
Çunki böyle laf ebelikleri ile insancaazları oyalıyurler
Borsaya ne uldu be ya? Eyvah eyvah...
Hisse sahaplarina Allah sabir versin.
Abbowww
Moralinizi bozmayın...Kar-zarar kardestir...
Dolar da düştü be ya...
Ayva adaş ayvayı yedirdiler bize her gün bundan sonra daha kötü ne olabilir diyoruz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi burada insan bir şey yazmaya da korkuyor. Diğer krizlere benzemiyor. Viop -%10...Birilerine 2 milyar dolar geçirdiler.
Vadeli işlerden uzak durun decem de kimse kimseye akıl veremez. bugün shortlayan parayı ikiye katlamıştır ama longçu?????
sosyal medyada çığlıklar var.
happy'le irakı çekiyoz...çakal erik suyu...
Great Resetçiler, 3.dünya savaşçıları, Zombiciler, Çip Takıcıları vs... herkeş yazıyor.Alıntı:
selçukgeçer
@_selcukgecer
·
2s
Borsa çöktü, devre kesici devrede, KRİZ BAŞLADI!!! GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞLAR...
Timeline'da tweetler akıyor. Çok garip...
Ne olursa olsun, hiç bir şeyi ciddiye almayın...
Bakınız kuzu yazmış 12 aralıkta... Yeni başlık açmış oradan okuyabilirsiniz...Alıntı:
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
borsaya gelince....
borsada suan satici yok....YENI ALICIDA YOK....
turk oligarsi...kendi kaartlarini yukari basiyor....
BU DURUM....HERAN...COK FECII BIR SATISLA SONLANACAKTIR....taban tabanlarla....
TURK OLIGARG...SERVETININ ONDA DOKUZUNU KAYBETTI....bu onu cildirtiyor...
suan...
olmeden once...
SALAVATINI GETIRIYOR....
OTEYI GARANTIYE ALMA DERDINDE....
Son dakika..
Otomobil stokçu’su 50 bayi ve galerici gözaltına alındı.
Yalınız giden getti - hem de baya gitti
Kalan dr. ları kaçırmamalıyız yani Adamlara lojman filan versen Olur mesela
On numara olur hem de
Gerçek Gündem
@gercekgundem
·
17d
Rusya'dan NATO'ya 'güvenlik şartları': 1997 sınırlarına dönün, eski Sovyet ülkelerini üye yapmayın.
Biliyor muydunuz?
@bilmeliyiz
·
15d
Adolf Hitler, 17 yaşındayken Haydarpaşa Garı’nın inşaatında alman işçi ve ustalarla birlikte 2 yıl çalışmıştır. Alın bu bilgiyi ortamlarda satarsınız…
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/d...en-493685h.htm
Alıntı:
Lübnanlı Hariri ailesi ve Saudi Telecom’un sahibi olduğu Oger Telecom'un soymasının ardından borçlu olduğu 3 bankanın eline kalan Türk Telekom'un, sözleşme gereği 2026 yılında otomatikman devlet kontrolüne 'borçsuz olarak' geçmesi gereken hisselerin, iktidar tarafından bankaları kurtarmak için Varlık Fonu tarafından satın alınacağı öğrenildi.
Türkiye Varlık Fonu, Türk Telekom’un yüzde 55 hissesine talip oldu. . Yüzde 55 hisse Akbank, İş Bankası ve Garanti Bankası’nın sahibi olduğu LYY Telekomünikasyon AŞ’ye ait.
Eski ABD Başkanı Trump:
•ABD'deki Yahudiler artık İsrail'i sevmiyor, ya da umursamıyor.
•İsrail’in eskiden Kongre üzerinde mutlak bir gücü vardı, artık bunun tam tersi.
https://www.birgun.net/haber/tanju-o...liyorum-369756
Alıntı:
Tanju Özcan: Tehdit alıyorum
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sığınmacılar konusunda yaptığı uygulamalar sonrası bazı tehditler aldığını söyledi. Başkan Özcan, “Söylediğim birçok konudan dolayı tehdit alıyorum. Övgü alırken nasıl gaza gelmiyorsam tehdit alınca da korkmuyorum. Demirden korksak trene binmezdik” dedi.
rogdopsink
@Econometrist
·
45sn
Btc tarafi bile arzi kisitli olmasina ragmen deli gibi düsüyor.
#usdtry icin daha fazlasini istemek su an pek mümkün degil ..
Dolar bazli grafik icin pozlarin,kaldiraclarin,hedge pozlarin yeniden ayarlanmasi bitince try deger kazanmaya baslar..
Kremlin Sözcüsü Peskov:
•Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in dostane ilişkileri var.
•Bazı ihtilaflara rağmen Türkiye bizim çok önemli bir komşumuz, birçok bölgesel sorunun çözümünde muhatabımız.
https://youtu.be/tmoSmd3o51w
Milli Savunma Bakanlığı, 6-16 Aralık arası düzenlenen Türkiye-Özbekistan-Pakistan Birleşik Özel Kuvvetler Tatbikatı'nın görüntülerini paylaştı.
https://exopolitics.org/cabal-leader...arth-alliance/
https://i.hizliresim.com/6vrlj63.pngAlıntı:
Elena received answers from Thor Han Eredyon, a Commander with the Galactic Federation of Worlds, and Oona from the Intergalactic Confederation (aka the Guardians). The answers were stunning. It appears that a major turning point has been reached and global elites are being summoned to Antarctica to meet a delegation of extraterrestrial races and Earth Alliance leaders to negotiate the terms of their surrender.
Antarctica was chosen for the meeting because it contains a portal that can transport global elites to a distant world in another galaxy where they will be well provisioned, but forever banished.
Kuzunun dassahlari sis yapmislar...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünkü sert düşüş "öcü geldi" düşüşü mü idi?
Aksam angarada ya da disarida bir haber goremedim .
Sizler gördünüz mü be yaaa..?
Ya bence o düşüş
Emanet para ile kıredili işlem yapanlarla
Voip kumarından kısa yollu para kazanma hayalindekilere sopa
Endeks noolur belinmez de
Tabi
Haftanın son günü oldu Ya o iş
Şimdi ne çok kişi
Karalar bağlamıştır
Hem de o biçim
Çunki medyada bi mantık geyik muhabbeti vardı
Dolar yukarı borsa yukarı diye
Demek ki öyle olmuyomuş her zmn
Psikolojik sorunları olan insanla irakı çekilmez ki...
Dogru la ayva senle raki cekilmez...Sen yalniz takil...
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fuşki içesiniz be yaaaa..!
Ne işiniz var rakı ile?
Ayran, limonata, saf üzüm suyu içmek isterseniz, yanında da kebap ile.
Bendensiniz... ne yaaa..!
Ankara'nın 65 yaş üstü siyasileri zorunlu göçe tabi tutulacak"
0101 :)
Bu da benim seçim vaadim be yaaa...! :)
Bıktım yalınızlıktan...başka nikler alıp sabotejjj yapicağim...iki niki birbirilen konuşturacem, fiski tokusturacem...