Heeeee al dolarını sektör...Abi adam Abd'ye gitmiş, yerleşmiş. Türkiya'da deval olunca ben trilyoner oldum diyor.T24
@t24comtr
Yeni Akit yazarı Karahasanoğlu: Dolara aşık olanlar, doların resmi para olduğu yerlere gitsin.
@erefefik
Bu çok kötü haber işte. Yönetim zaafiyetini gösterir. Hizla kotuye gidebilir.
Aydınlık
@AydinlikGazete
·
17d
Firari Baydemir şikayet etti, Nedim Şener’e soruşturma açıldı.
@erefefik
Katılıyorum....dumenden haydar
@dumendenhaydar
·
4d
Devlet dolar hesaplarına el koysun.
10 dan alanlara %10
9 dan alanlara %20
8 den alanlara %30 vergi
4 den alan pezevenge de direk hapis cezası versinler.))))))))))))))))))
@erefefik
Dr. Kıvılcım Kayabalı
@KKAYABALI
·
10d
Belki önümüzdeki yil en çok konusulan konu “diploma” olacak.
@erefefik
İşletme hakkı 2011 yılından beri Tepe-Akfen-Souter-Sera Ortak Girişim Grubu'nda olan İDO, artan mazot fiyatlarını gerekçe göstererek Mudanya (Güzelyalı) İskelesi'nden İstanbul’a feribot seferlerini durdurmaya hazırlanıyor.
@erefefik
Şimdi mazotu karneye bağlayıp,5 TL ucuzlatır da benzini serbest bırakırsa, tedarik zincirleri tümden çöker. Çünkü diyelim ki mazotu bicerdover, ciftci, agir is makineleri ve kamyonlara verecek. Diyelim ki, kamyoncu da ucuz mazotu alıp, Antalya'dan sebzeyi Istanbul'a tasiyacak. Pahali benzin de bu parlak fikri subvanse edecek...
Bak, osuruklu Ezlamci bunu yapmazsa tuu de yuzume tukur. Aslinda onlar yapmiyor, yazdim ben kimin yaptigini.
Fakat iş oyle yurumez. Kamyoncu ucuz mazutu karaborsada satar, kamyonu evinin onune ceker, furur kafayi yatar. Sen de Estanbul vilayatinda, cebinde 4250 TL asgari ucretle zebze beklersin gari...
Iste tedarik zencirleri boyle kiriliyor.
@erefefik
Yer İmleri