"Benim HDP ile yan yana gelmem, eþyanýn tabiatýna aykýrý!"
— Sinan Oðan
"Benim HDP ile yan yana gelmem, eþyanýn tabiatýna aykýrý!"
— Sinan Oðan
TSK 5 yýl boyunca kesintisiz 18 ay mecburi askerlik hizmetine geçmelidir. Sebebini gelecekte anlayacaksýnýz...
SULTAN TARLACI 🦋
@TarlaciSultan
·
2s
"Döneklik" yalnýzca bizim topluma özgü bir olgu deðildir, tersine evrensel bir aydýn hastalýðýdýr.
Uður Mumcu
https://www.avazturk.com/islam-memis...ele-76454h.htm
Son iki yýldýr dünya genelinde merkez bankalarýnýn ortak hareket ettiðini iddia etmiþtim. Bu iddiamý iki yýldýr devam ettirdiðimi ve sýk sýk dillendirdiðimi anýmsatmak isterim. Ýnanýn veya inanmayýn.Gelelim alým-satým makas aralýklarýna:
Bu yazýmý yazarken (dün) bankada dolar/TL kuru 19,72-21,19, avro/TL kuru 21,27-22,86, gram altýn bin 233-bin 339 lira idi. Serbest piyasalarda ise dolar/TL kuru 20,49-20,60, avro/TL kuru 22,02-22,20, gram altýn bin 371-bin 381 lira idi. Yani, varlýklarý sistemde olan makas aralýðýndan dolayý hareket edemiyor. Orada kitlendi. Yani, artýk kafeste.
“Uzun vadeli yatýrýmcý olacaksýnýz, al-sat yok” diyor sistem. Aslýnda bugünün diðer adý sermaye kontrolüdür. Merkez bankalarý bunu kabul etmese de adý böyle. Fizikî varlýklarý olan þanslý gibi duruyor.Yeni küresel finans sistemi, bir sonra ki hamlede “kontrollü yasaklama” planlanýyor. Döviz veya altýn. Amaç insanlarýn fizikî varlýða sahip olmamasý. Çünkü fizikî varlýk özgürlüktür. Sisteme muhtaç edilenleri yönlendirmek, köle yapmak, sistemin merhametine muhtaç býrakmak daha kolaydýr. Fizikî varlýklar için eriþimi hemen bir anda bitirmeyecekler.
Kademeli, kademeli. Önce kota sýnýrý koyulacak.
Hdp ile yan yana gelene artýk milliyetçi denmez.Sinan Oðan: "HDP ile yan yana gelmem eþyanýn tabiatýna aykýrý. Bizi eleþtiriyorlar. Ne yapsaydým, bir Türk milliyetçisi olarak HDP ile yan yana gelip kendimi mi inkar etseydim?"
Sinan Oðan:
Siz 21 yýllýk bir iktidarýn karþýsýnda parlamentoyu dahi alamamýþsýnýz. Siz neyi konuþuyorsunuz?
Parlamentonun farklý tarafta olmasý ülkeyi krize sokar. Açýk söylüyorum. Bu ülkenin istikrarsýzlýða tahammülü yoktur.
MB'nin net pozisyonu ilk kez eksiye düþmüþ görünüyor. Dikkatli olunuz.
Abdüllatif Þener’in oðlu, Mustafa Þentop tarafýndan Meclis Özel Kalem Müdür Yardýmcýlýðý görevine getirildi.
Yer Ýmleri