Heeeee al dolarýný sektör...Abi adam Abd'ye gitmiþ, yerleþmiþ. Türkiya'da deval olunca ben trilyoner oldum diyor.T24
@t24comtr
Yeni Akit yazarý Karahasanoðlu: Dolara aþýk olanlar, dolarýn resmi para olduðu yerlere gitsin.
Bu çok kötü haber iþte. Yönetim zaafiyetini gösterir. Hizla kotuye gidebilir.
Aydýnlýk
@AydinlikGazete
·
17d
Firari Baydemir þikayet etti, Nedim Þener’e soruþturma açýldý.
Katýlýyorum....dumenden haydar
@dumendenhaydar
·
4d
Devlet dolar hesaplarýna el koysun.
10 dan alanlara %10
9 dan alanlara %20
8 den alanlara %30 vergi
4 den alan pezevenge de direk hapis cezasý versinler.))))))))))))))))))
Dr. Kývýlcým Kayabalý
@KKAYABALI
·
10d
Belki önümüzdeki yil en çok konusulan konu “diploma” olacak.
Ýþletme hakký 2011 yýlýndan beri Tepe-Akfen-Souter-Sera Ortak Giriþim Grubu'nda olan ÝDO, artan mazot fiyatlarýný gerekçe göstererek Mudanya (Güzelyalý) Ýskelesi'nden Ýstanbul’a feribot seferlerini durdurmaya hazýrlanýyor.
Þimdi mazotu karneye baðlayýp,5 TL ucuzlatýr da benzini serbest býrakýrsa, tedarik zincirleri tümden çöker. Çünkü diyelim ki mazotu bicerdover, ciftci, agir is makineleri ve kamyonlara verecek. Diyelim ki, kamyoncu da ucuz mazotu alýp, Antalya'dan sebzeyi Istanbul'a tasiyacak. Pahali benzin de bu parlak fikri subvanse edecek...
Bak, osuruklu Ezlamci bunu yapmazsa tuu de yuzume tukur. Aslinda onlar yapmiyor, yazdim ben kimin yaptigini.
Fakat iþ oyle yurumez. Kamyoncu ucuz mazutu karaborsada satar, kamyonu evinin onune ceker, furur kafayi yatar. Sen de Estanbul vilayatinda, cebinde 4250 TL asgari ucretle zebze beklersin gari...
Iste tedarik zencirleri boyle kiriliyor.
Yer Ýmleri