Ayhan başkanım üst düzey memur. Okumuş biri. Ayhan başkanımın bir yılda alamadığı maaşı Kızılay başkanı bir ayda alıyor. Ülkedeki mamacılarin niye bu kadar sadık olduğunun göstergesidir
Printable View
Ayhan başkanım üst düzey memur. Okumuş biri. Ayhan başkanımın bir yılda alamadığı maaşı Kızılay başkanı bir ayda alıyor. Ülkedeki mamacılarin niye bu kadar sadık olduğunun göstergesidir
Hala akp ve yancılarinin tabanı kemik oyu olduğunu düşünenler Yeniçağ gazetesinde türbanlı bayanın söylediğini bir dinlesin. Giyim kuşam mezhep diyenlere
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/b...er-639350h.htm
Bunu görünce akp ve yancılarinin tabanı %25 e indirdim. Belediye seçiminde ki işi sıkı tutarsak %25 i geçemez bunlar.
Bunu en içtenlikle yazıyorum kimse altında buzağı aramasın. Bugüne gelmemizi geleceğe umutlu olmamızın AKP nin en güçlü olduğu dönemde İBB abb gibi kilit illeri almamızın mimarı Kemal Kılıçdaroğlu ve meral hanımdır. Kemal bey cumhurbaşkanlığıni sonuna kadar haketmiştir. Beş tane ayrı düşünceyi bir masada toplamıştır. Herkesin bitti dediği zaman umudumuzu yeniden yeşertti. Yalnız Yılmaz Özdil meral abla nin masadan ittirildi sözü sebebiyle linç edilmesi o camiadan koparılması da bazı gizemli kuşkuları ortaya koyuyor. Yılmaz Özdil fanatik bir CHP lidir. Akp ve RTE ye korkmadan çekinmeden ölümüne saydırmiş lafı gediğine oturtmuş bir yazardır. Neden böyle oldu diye sorguladım. Yılmaz Özdil CB için AKP ve RTE yi tarihî hezimete uğratip tarihe gömecek bir aday olsun demiş. Muhtemelen o da biliyor ki seçime doğru akp RTE her platformda mezhep din uydurulan tarih ve PKK HDP iftiraları ile saldıracak. Yılmaz Özdil de böyle bir saldırılacak aday yerine kazanacak AKP ve RTE yi tarihe gömecek aday olsun demiş. Özgür düşünce adına böyle kıymetli bir değerin kenara itilmesi bana hiç hoş gelmedi. Bunu daha önce Ayhan başkana dedim CHP nin en büyük düşmanı CHP li trollerdir.
Geçenlerde az kalsın CB adayı olarak çıkacak Ersan Şen denizfeneri davasının ve Süleyman aslan in avukatıymiş. Habertürkte olanca gücüyle akp ye ve yandaş gazetecilere vuran bu adam arka planda da onların avukatlığı yapmış. CB adaylığı olmadı adalet bakanlığına talibim demişti. Çok karanlık bir adam rengi hiç belli değil. TV de akp düşmanı, arka kapıda savunucusu pis işlerin takipçisi. Ucuz yırttık.
depreminden, ekonomisine, sosyal huzursuzluğa kuyruk rüzgârı olabilecek maksimumda...
yemek pişik.. daha da baharat katıp,
sirke döndürülmezse, 99% kazanma ihtimali düşmez..
bunca doğal/sentetik desteğe rağmen elde kalırsa, üstün başarı ödülü verilir.
Şerro : 18,81
Kıydılar ona.
Tek tesellimiz Atamızın doğum yılını çağrıştırması.
Not : Suud parası hesaplara geçtiyse, bu para ile dayak atılıyor olabilir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7d5690e6c7.jpg
Baktım haber bişey yok yeşil soğanda
Şimdide 90
Zamanı gelmiş gibi….
şimdi de 9494 oldu
yaw RXPU üstad da takılmıyor ki artık
vurdu çekti, soktu çıkardı diye rakam paylaşsın.
Sabahın köründe kime verdiler ucuzdan şerroları.
Dolarda heryerde farkli rakamlar farkli fikirler var.yogurt yiyisi farklidir her yigidin[emoji39]
Elle duzelttiler bence 18.95[emoji39]
Gece ayran mı döküldü yoksa başka şeyler mi?
Yeni yıl tatili, x ülkesi sokak otomatı sıcak kutu kahve 22tl dengi..(en kazık kahve)
Migros 24tl.
Neyi sopalıyorlar...?
15-14.7 diyen avareller var.. Soğan bozdurup soğan kontratı aldıracaklarsa yapsınlar..
Açık ara dünyanın en pahalı, en kötü fiyat performans oranı oldu.
Kriptolara kimse değinmemiş veya değinmek istememiş. Sanki biraz üzmüşler..
Soğan makül yerde enflasyon geçişi olmadan kontrol edilse bunlar/yaşanacak olanlar olmazdı..
Nasıl 8.4 da enf düşüyordu, 19 faiz geriliyordu. döviz likiditesi vardı.
Planlı programlı.... 3 köfte için danayı kestik kalanını köpekler yedi.
round 2.
özel sağlık sigortaları patladığı zaman onları ne yapacaklar..
daralan havuz, enflasyon üstü katlanan pirimler..
her sabit gider kalemine sirayet edecek..
seçim havuç, kim kazanırsa kazansın yaşanacak..
medya hikayesi farklı olacak, sonucu aynı...
gece bir ara fx piyasasında dalgalanma olmuş
Dolar gece saatlerinde sert dalgalandı
Dolar/TL gece sığ piyasada 18,00 ile 19,80 aralığında sert dalgalandıktan sonra güne yatay başladı.
https://www.sozcu.com.tr/2023/finans...landi-7616181/
paket tipine bakar..
tamalayıcı alli. mavi fiyat performans optimum olanı..(bence)
65 yaş üstü geçen eylül 18 bin civarıydı(14+ yıllık/hiç kullanılmamış)
yüksek fiyatla tasviye edip yılların piriminin üstüne yatacaklarsa keyifleri bilir..
kulak çınlaması ilaçlarını alsınlar..
kalanlarda taş yemeyi öğrensinler..
ÖSS ekonomik turnusol kağıdıdır..
bireyin devlet şemsiyesinden çıktığını gösterir..
patlıyorsa/tasfiye ediliyorsa alt lige iniliyordur.
Depremden bu yana rezervler eridi
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) rezervlerinde bir süredir swap stokundaki değişim nedeniyle etkisini hissettiren rezerv düşüşü geçen hafta da devam etti...Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası brüt rezervi depremden bu yana 1 ayda 9,3 milyar dolar düşüşle 120,4 milyar dolar düzeyine geriledi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) rezervlerinde bir süredir swap stokundaki değişim nedeniyle etkisini hissettiren rezerv düşüşü geçen hafta da devam etti.TCMB verilerine göre 3 Mart haftasında brüt rezervler 811 milyon dolarlık azalışla 120,4 milyar dolara geriledi. Son 1 ayda TCMB rezervlerinde 9,3 milyar dolarlık düşüş izlendi.
İlgili haftada altın rezervleri 50 milyar doları biraz aşarken, Döviz rezervi ise 70,3 milyar dolara geriledi. Böylelikle brüt döviz rezervi yaklaşık 5 ayın en düşük seviyesine çekildi.
TCMB'nin net rezervlerinde ise bir önceki haftaya göre toparlanma oldu. TCMB'nin net rezervi 3 Mart haftasında 20,7 milyar dolara çıktı. Bir önceki hafta net rezervler 20,2 milyar dolardı.
Swap hariç net rezervlerde yatay bir seyir izlendi. TCMB'nin swap hariç net rezervleri eksi 44 milyar dolardan eksi 43,8 milyar dolara yükseldi.
TCMB taraflı swap stokunda bir süredir gerileme izleniyor. TCMB verilerine göre 3 Ocak itibariyle swap stoku 40,9 milyar dolara geriledi. Ocak ayında swap stokunda 48 milyar dolar seviyesi izlenmişti.
Odatv.com
https://www.odatv4.com/ekonomi/depre...r-eridi-274134
Opsiyonlu DD KKM konusunda bilgi paylaşımı yapılan bi başlık var mı arkadaşlar
Piyasada son durum bilgisi nedir limitler oranlar hakkında bilgisi olan var mı
https://www.hisse.net/topluluk/showt...54405&page=967
bu başlıkta var paylaşımlar.
Inflation and the Black Market Exchange Rate in a Repressed
Market: A Model of Venezuela
Meraklısına
https://www.imf.org/external/pubs/ft...16/wp16159.pdf
Bankamatik memurları tek tek belirlendi
6’lı Masa’nın liderlerinin talimatı üzerine kamudaki üst düzey kadrolar mercek altına alındı. Liyakat gözetilmeden ataması yapılan 2 bin 262 üst düzey yönetici belirlendi.
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...lendi-7616094/
2000 deki millî görüşçüler silme AKP'ye geçsin üstüne %5 de MHP yi koyun hadi HDP den %5 alsın. Akp nin oyu %30,9 geçerse hile vardır.
Coinleri tenhada kıstırmışlar. Fena dövüyorlar.
Kuru kuru dövüyorlar ama odunlar ıslak.
Nasıl oluyorsa artık.
sıra dıger tahtalara gelirse yandık.
erdoğan seçim kararı almasıyla diploma konusu da rafa kalkacaktır
çünkü ileride adamın her yaptığı hükümsüz de aldığı seçim kararı ve
bu seçim sonucu muhalefetin iktidara gelmesi mi hukuki diye sorarlar insana
ısrarla seçimi kendi kararıyla almasının nedeni bu olduğunu düşünüyorum..
Habertürk de RTE nin seçim açıklamasına bakıyorum İlhan kesiciyi gördüm sanki RTE nin yeni kabinesinde mi yer alacak yada MV adayları arasında mi olacak. Eski enerji bakanı Taner Yıldızi da gördüm
meclisi fesh edecek ve ileride muhalefet kendi iktidara gelmesinin
hukuki geçerliliğini irdeleyemeyecek, zaten adamdan 21 yılda zor kurtulmuşsun
bir de iktidara gelmemiz hukuki olmayan bir karara ve imzaya dayanıyor diyebilirler mi..?
adam paradoxu kendi lehine çevirmeyi çok iyi becerdi..