-
Ayhan başkanım üst düzey memur. Okumuş biri. Ayhan başkanımın bir yılda alamadığı maaşı Kızılay başkanı bir ayda alıyor. Ülkedeki mamacılarin niye bu kadar sadık olduğunun göstergesidir
-
Hala akp ve yancılarinin tabanı kemik oyu olduğunu düşünenler Yeniçağ gazetesinde türbanlı bayanın söylediğini bir dinlesin. Giyim kuşam mezhep diyenlere
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/b...er-639350h.htm
-
Bunu görünce akp ve yancılarinin tabanı %25 e indirdim. Belediye seçiminde ki işi sıkı tutarsak %25 i geçemez bunlar.
-
Bunu en içtenlikle yazıyorum kimse altında buzağı aramasın. Bugüne gelmemizi geleceğe umutlu olmamızın AKP nin en güçlü olduğu dönemde İBB abb gibi kilit illeri almamızın mimarı Kemal Kılıçdaroğlu ve meral hanımdır. Kemal bey cumhurbaşkanlığıni sonuna kadar haketmiştir. Beş tane ayrı düşünceyi bir masada toplamıştır. Herkesin bitti dediği zaman umudumuzu yeniden yeşertti. Yalnız Yılmaz Özdil meral abla nin masadan ittirildi sözü sebebiyle linç edilmesi o camiadan koparılması da bazı gizemli kuşkuları ortaya koyuyor. Yılmaz Özdil fanatik bir CHP lidir. Akp ve RTE ye korkmadan çekinmeden ölümüne saydırmiş lafı gediğine oturtmuş bir yazardır. Neden böyle oldu diye sorguladım. Yılmaz Özdil CB için AKP ve RTE yi tarihî hezimete uğratip tarihe gömecek bir aday olsun demiş. Muhtemelen o da biliyor ki seçime doğru akp RTE her platformda mezhep din uydurulan tarih ve PKK HDP iftiraları ile saldıracak. Yılmaz Özdil de böyle bir saldırılacak aday yerine kazanacak AKP ve RTE yi tarihe gömecek aday olsun demiş. Özgür düşünce adına böyle kıymetli bir değerin kenara itilmesi bana hiç hoş gelmedi. Bunu daha önce Ayhan başkana dedim CHP nin en büyük düşmanı CHP li trollerdir.
-
Geçenlerde az kalsın CB adayı olarak çıkacak Ersan Şen denizfeneri davasının ve Süleyman aslan in avukatıymiş. Habertürkte olanca gücüyle akp ye ve yandaş gazetecilere vuran bu adam arka planda da onların avukatlığı yapmış. CB adaylığı olmadı adalet bakanlığına talibim demişti. Çok karanlık bir adam rengi hiç belli değil. TV de akp düşmanı, arka kapıda savunucusu pis işlerin takipçisi. Ucuz yırttık.
-
depreminden, ekonomisine, sosyal huzursuzluğa kuyruk rüzgârı olabilecek maksimumda...
yemek pişik.. daha da baharat katıp,
sirke döndürülmezse, 99% kazanma ihtimali düşmez..
bunca doğal/sentetik desteğe rağmen elde kalırsa, üstün başarı ödülü verilir.
Memento mori
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX
Şerro : 18,81
Kıydılar ona.
Tek tesellimiz Atamızın doğum yılını çağrıştırması.
Not : Suud parası hesaplara geçtiyse, bu para ile dayak atılıyor olabilir.
-
Baktım haber bişey yok yeşil soğanda
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri