valla maliyetim biraz yukarda olduğu için bi de yakalayamadığım için satamadım.. aşağıdan almış olsam çoktan satmıştım yetti gari.
neyse bekleyelim bakalım. 22,50 olsun bari en az
Printable View
valla maliyetim biraz yukarda olduğu için bi de yakalayamadığım için satamadım.. aşağıdan almış olsam çoktan satmıştım yetti gari.
neyse bekleyelim bakalım. 22,50 olsun bari en az
Arkadaşlar bir daha sakin kafayla düşündüm de speğin ayağını dolayan bence Merrill robotu.. Hergün binlerce alıyor binlerce satıyor.. Tahtada robot olduğu için kımıldayamıyor.. Benim nacizane görüşüm bu
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çorba parası kaptık, sağol spek.
Kazananlara paraları hayırlı olsun. Kaçıran ya da kurtarmayanlara da geçmiş olsun
Pazartesi görüşürüz arkadaşlar iyi akşamlar
Hisse herkezin gözünün icine sokuldu artik. O yüzden cikamiyor bence. iyi bilanco ve dip fiyat senaryosu. Tam turkish.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması kurallara uygun 3 hisse seçip katılın 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...37#post1331037
Naçizane bir çalışma. Ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...09a0ef064a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...09a0ef064a.jpg
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar yanlış oldu
Bunu paylaşacaktım
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...797e39f8b.heic
Hedef demiyeyimde kardeşim. Bizim öncelikle 20.87 üzerine atarak 21.86 üzerinde kalıcı olmamız gerekiyor. Grafiğin soluna doğru bakarsanız yine mavi yuvarlak içerisine aldığım 21.86 hareketinin önemi görünecektir. Ondan sonrası biraz daha seri geçilebilir görünüyor. Tabiki bu benim görüşüm amatörce bir çalışma. Faydası olur umarım. Sağlıcakla kalın.
Buda kabaca bir trend çalışması.
Son üç kapanışta yine yükselen trendin altında kaldı.
Bu yüzden düşüş trend çizgisini oluşturdum “sarı çizgi” burayı üçtür yukarı geçmeye çalıştı ama her defasında döndü.
Bakalım pazartesi ne olacak.
Ayrıca oluşan trend nedeniyle alttaki kırmızı çizgiler destek benim için.
Bu arada hisseye güvenimiz her daim tam, veriler ortada. Bu yaptıklarımız amatör seviyedeki günlük çalışmalar. Ben günlük trade etmediğim için gün içi hareketten ziyade açılış ve kapanışına bakıyorum. Umarım faydası olur. Kalın sağlıcakla. YTD.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...35e0644d0a.jpg
Henüz tam dip yapmadık çıkış için aralık sonuna doğru bir 19 gelmeli ve bir daha onun altına gitmemeli sonrasında hedefler 30 üstü. İlk deneme 25ti döndü 28 denedi şimdi ise üst banttaki 3x hedefine gitmeli tabii bu yine kalıcı olmayacak oralardan dipler 23-25 arası oluşacak. Karlılık rakamları arttıkça bu hareketler devam etmeli.
Risk kışın satışlardaki olası azalma ee ülkemizde kırmızı et yenmedikçe de bu mümkün değil yine de ufak bir negatif etki gelebilir.
İşin diğer yönü bistteki olası düşüş eğer eski zirveyi geçemezsek dönüşte obo oluşma durumu var bunda da hedef kötü, iyimser hava lazım.
~~~~Yatırım tavsiyesi değildir~~~~
Cuma günü 19.20 ye dokundu zaten. Kaçırdınız sanırım.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence cuma günü denediler.. Ama hemen oradan tepki verdi yani o fiyatlara satan olmadı ve aksine fırsatı değerlendiren bir miktar alabildi.. Artık spek 19 lu fiyatlarda elindeki tüm malı kaptıracağını gavur gibi biliyor
Günaydın arkadşalar.herkese hayırlı işler. Bugün güzel gidiyor. Bozmazsa önümüz açık
bana göre artık banvit yeni bir çıkış trendi oluşturma çabasına girmiş görünüyor...artık yavaş yavaş dördüncü çeyrekler satın alınmaya başlanacak....türkiyede ve endekste sert kırılmalar olmadığı sürece banvitin çıkmasını bekliyorum...kendine uygun oluşturacağı bir trend ile....:)
bu arada krontu da takip ediyorum...süreçleri neredeyse aynı...her iki hissede geçen hafta %16 lara varan çıkışlar yaşamış ve bu çıkışlar sırasında satış eşiklerine ulaşmış ve daha sonra düzeltme sürecine girmişlerdi...düzeltme sürecinin sonlarında banvit artık yeni bir trend oluşturma niyeti ile çıkış yapmaya başlamıştır..
krontta da düzeltme süreci bu gün veya yarın sonlanması lazım...bu gün link hareketli...linkin hareketli olması nedeniyle her ne kadar düzeltmesi tamamlanmamış olsa da kronta da bir hareketin gelme olasılığı var..ama hareket gelmez ise de yarın büyük bir ihtimalle düzeltmesi tamamlanacak ve oda tıpkı banvit gibi bir çıkış trendi oluşturmak isteyecektir....
Evet artık 20nin altını görmez gibi geliyor. Hatta en iyi alım seviyesi artık 21 bile olabilir.
Ama aralık ayı içersinde 23 lerin üstü olur mu belli olmaz
23 dediğin ne ki dostum...küçük bir alış dalgasında dahi oraları görülebilir...bundan sonrası bana göre tutup sabretme dönemidir...tabi endekste bir sıkıntı olmayacak ise ???? endekste veye türkiye siyasetinde ekonomiyi etkileyecek bir durum olacaksa o vakit her hisse gibi banviti de etkileyebilir...herkesin kararı kendinedir...sonuçta para karar verenin cebine ya girecek yada çıkacaktır...
işlem hacmi normaldır dostum...herhangi bir sıkıntı yok...hisse endeks de izin verdikçe son gördüğü 23,30 son zirvesine doğru yavaş yavaş çıkmak isteyecektir..ben yavaş yavaş diyorum da banvit zaten sığ olduğu için olası çıkışları sert de olabilir..yapısı buna müsaittir..
Kront tam bir bomba. Ya herro ya merro hesabı.
12 aylık bilanço nasıl gelecek tam bir muamma. Gecen yil gibi sürpriz yaparsa ihya ettirir yoksa iş nanay.
Ama banvitin bilancosu %80-90 nasil geleceği belli. O sebeple bura olmak daha mantıklı şimdilik.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayıptır söylemesi banvit bilanço ne zaman açıklanıyo :(
Banvitin bilançosu daha öngörülebilirdir buna katılıyorum...krontta eğer patron güvenilir ise ve son açıkladıkları kap haberi doğru ise onda da sıkıntı olmayacağı gibi güzel çıkış yapma potansiyeli olacaktır...patron bu güne kadar dürüst olmuş ama bundan sonra olabilir mi bilinmez...99 kere güven verir 1 inde yalan söylerse insanı çok kötü çarpabilir...
eğer patron doğruyu söylüyorsa ve işler yoğunlaşmış ise o vakit de çıkış marjı çok yüksek olabilir...bana göre tüm iş patronun doğru söyleyip söylemediğine bağlı...
Endeksi izlettiriyorlar valla helal olsun.. Sıkılan satsın diye bekliyor mezarlık bekçileri :)
bu ne ya cumartesi günü köprü trafiği gibi. az ilerle arkadaş. ulan maliyetim az olaydı çoktan satmıştım ya neyse
bekleyelim
Bu hızla 8 haftada hedefe anca ulaşır 😂
Bu tip sıkışmalar iyidir, patlayışı sert oluyor işte.
Dip olduğu yerde sıkışma iyice artsa güzelce fırlayacak da işte zaman var daha.
her gün biraz daha fazla yukarı çıkıyor ama beklediğimiz bu değil tabi ki
Pasta atabilecek olan var mi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...458ddd54ac.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tacirler her şeyi sattı herhalde bugün her çıkışta varlar.
Merrillin kullandığı robottan istiyorum :)
https://i.hizliresim.com/YOZ0J2.png
O robot yüzünden hisseler yükselemiyor.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Hadi bakalım adım adım ilerliyoruz. 21.60 ta yakaladım uyuyakalmışım :) kaçırdığım bi şey var mı