bana göre artık banvit yeni bir çıkış trendi oluşturma çabasına girmiş görünüyor...artık yavaş yavaş dördüncü çeyrekler satın alınmaya başlanacak....türkiyede ve endekste sert kırılmalar olmadığı sürece banvitin çıkmasını bekliyorum...kendine uygun oluşturacağı bir trend ile....:)
bu arada krontu da takip ediyorum...süreçleri neredeyse aynı...her iki hissede geçen hafta %16 lara varan çıkışlar yaşamış ve bu çıkışlar sırasında satış eşiklerine ulaşmış ve daha sonra düzeltme sürecine girmişlerdi...düzeltme sürecinin sonlarında banvit artık yeni bir trend oluşturma niyeti ile çıkış yapmaya başlamıştır..
krontta da düzeltme süreci bu gün veya yarın sonlanması lazım...bu gün link hareketli...linkin hareketli olması nedeniyle her ne kadar düzeltmesi tamamlanmamış olsa da kronta da bir hareketin gelme olasılığı var..ama hareket gelmez ise de yarın büyük bir ihtimalle düzeltmesi tamamlanacak ve oda tıpkı banvit gibi bir çıkış trendi oluşturmak isteyecektir....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri