Evet artık 20nin altını görmez gibi geliyor. Hatta en iyi alım seviyesi artık 21 bile olabilir.
Ama aralık ayı içersinde 23 lerin üstü olur mu belli olmaz
Evet artık 20nin altını görmez gibi geliyor. Hatta en iyi alım seviyesi artık 21 bile olabilir.
Ama aralık ayı içersinde 23 lerin üstü olur mu belli olmaz
23 dediğin ne ki dostum...küçük bir alış dalgasında dahi oraları görülebilir...bundan sonrası bana göre tutup sabretme dönemidir...tabi endekste bir sıkıntı olmayacak ise ???? endekste veye türkiye siyasetinde ekonomiyi etkileyecek bir durum olacaksa o vakit her hisse gibi banviti de etkileyebilir...herkesin kararı kendinedir...sonuçta para karar verenin cebine ya girecek yada çıkacaktır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
işlem hacmi normaldır dostum...herhangi bir sıkıntı yok...hisse endeks de izin verdikçe son gördüğü 23,30 son zirvesine doğru yavaş yavaş çıkmak isteyecektir..ben yavaş yavaş diyorum da banvit zaten sığ olduğu için olası çıkışları sert de olabilir..yapısı buna müsaittir..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri