Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayhan başkan ile ilk tecrübemiz olacak o benden kıdemli Allah'tan önceden aldım çeyizini yoksa üç asgarî ücret girse eve yine olmazdı.
Printable View
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayhan başkan ile ilk tecrübemiz olacak o benden kıdemli Allah'tan önceden aldım çeyizini yoksa üç asgarî ücret girse eve yine olmazdı.
Katılıyorum .......
bence bu savaşin nedeni ABD, Çin savaşında Rusya'nın kendine verilecek görevi koşulsuz kabul edecek duruma gelmesidir.Umarim bu söylediğim bir saçmalıktan ibaret kalır .İki sene önce de bir arkadaşa bu günleri anlatıp umarım senin dediğin gibi ülkede enflasyon vb olmaz demiştim . O arkadaşın ne kadar saçma konuştuğunu düşündüğünü bi tahmin edin .
Başka bir neden mantıklı değil bence , Batı , Rusya yi her zaman kaba saba olsa da uzak akraba olarak görmüştür . Tabii ki yekpare büyük bir güç olmasını istemez ama yok olmasına da izin vermez .
Benim hesabıma göre bir süre enflasyon eski zirvesini geçer akp nin pislikleri temizlenir doğru adımlar atılırsa eski güzel günlere döneriz. Ama o pislikleri temizlemek sancılı zorlu olacak.
Ecevit zamanında bütün kitler elimizde iken memur emekli maaşı ödeyecek para yoktu kasada. Maşallah bugün timtıkır kasayla avcının attığı gibi atıp tutuyoruz.
Viob da bugünü anlatan güzel izahlar var.
Antalya'da 2 yıl önce bir sitenin girişinde Çağdaş Yırtıcı'yı darp eden 5 polis yargılandı. Çağdaş Yırtıcı'ya cop, tekme, yumruk ile şiddet uygulayan ve arada dezenfektan ile ellerini temizleyen polisler 12 dakika boyunca darbı sürdürdü. Polisler ve Çağdaş Yırtıcı karşılıklı şikayetçi oldu. Görülen mahkemede 4 polis beraat etti, 1 polis 4 ay ceza aldı. Darbedilen Çağdaş Yırtıcı'ya ise 'direnmekten' 3 yıl 15 gün hapis cezası verildi. Ne kadar çok dayak yersen sana o kadar çok ceza veriyorlar.
Seçimden sonra ekonominin başına tam yetki ile eski Fed başkanı Bernarke geldi. ABD faizleri bugün ki gibi bizim gerçek enflasyon %80. Ucu bucağı olmayan parasal genişleme, eş dost yandaşlara verilen sınırsız ihaleler tıka basa doldurulmuş militan kadrolar sonrasında başa geçtiğinde sürdürulebilir ekonomi için nasıl adımlar atar.