Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
ABD Rusyayı Suriyeye bizzat kendi davet etti.Rusya kendine verilen rolün dışına çıkmak istedi olmadı..Kafkaslarda Ermeniler üzerinden mesaj verdi demekki mesajın karşılığı varmış...Ukranya da Batı açıkça Rusyayı Afganistanda olduğu gibi bataklığa sapladı.Afganistan bataklığı sonrası USSR dağıldı ...Bakalım Ukrayna bataklığından sonra neler yaşanacak...

Şahsen Batının birbirine Nükleer fırlatacağına inanmıyorum , Uzakdoğu veya ortadoğu olsaydı çoktan patlatmışlardı...Bakalım bilek güreşinde yenilen Rusya nasıl bir anlaşma ile geri çekilecek!!!
Katılıyorum .......

bence bu savaşin nedeni ABD, Çin savaşında Rusya'nın kendine verilecek görevi koşulsuz kabul edecek duruma gelmesidir.Umarim bu söylediğim bir saçmalıktan ibaret kalır .İki sene önce de bir arkadaşa bu günleri anlatıp umarım senin dediğin gibi ülkede enflasyon vb olmaz demiştim . O arkadaşın ne kadar saçma konuştuğunu düşündüğünü bi tahmin edin .

Başka bir neden mantıklı değil bence , Batı , Rusya yi her zaman kaba saba olsa da uzak akraba olarak görmüştür . Tabii ki yekpare büyük bir güç olmasını istemez ama yok olmasına da izin vermez .