Printable View
Alıntı: Originally Posted by Semadirekppf 6,85den SODA alanlar da öyle düşünüyordu[emoji26] Ah ah halen içim acıyor [emoji4]
Alıntı: Originally Posted by myfinans KRF beklediğim getiriyi vermiş bugün nihayet Kaç getirdiği belli oldu mu acaba?
Alıntı: Originally Posted by myfinans KRF beklediğim getiriyi vermiş bugün nihayet satış yaptığınızda beklendiğiniz miktarın ufak altında kar hesabınıza geçer. arjantin tahvili sebebiyle
3 lü fon sepeti yapmak isteseydiniz hangilerini koyardınız? tcd gpg ak2 dzt tbt gma
Alıntı: Originally Posted by supremegod Kaç getirdiği belli oldu mu acaba? Yarınki belli değil ama bugün %169 'la iyi getirmiş.
Alıntı: Originally Posted by aydinc satış yaptığınızda beklendiğiniz miktarın ufak altında kar hesabınıza geçer. arjantin tahvili sebebiyle Arjantin tahvili neye sebep oluyor acaba?
Alıntı: Originally Posted by myfinans Arjantin tahvili neye sebep oluyor acaba? ben bir miktar satış yapmıştım.. stopaj sonrası beklediğim rakamın altında kar aktarıldı..
Alıntı: Originally Posted by Semadirekppf 6,85den SODA alanlar da öyle düşünüyordu Alıntı: Originally Posted by supremegod Ah ah halen içim acıyor [emoji4] Bende bugün aldım. Hatalı bir durum yok değil mi?