Originally Posted by admustafa GPG alımlarımın getirileri Şimdi bunu gören GPG'ye yüklenecek sonra bana kalmayacak Bitti diye alamazsam sizden isterim %50'sini Cari fiyattan satarsınız bana.
Originally Posted by eaw Üstad hisse de bunu bir günde yaparsın sizde o potansiyel var be hocam 😜 6,85den SODA alanlar da öyle düşünüyordu😥
Originally Posted by Blackhawk48 Terste kalınca da kitlenir kalırsın ama dimi Stoplose beceremediğim zamanlar bende kitlenip kalıyordum ama bunu zaten admustafa üstad için yazdım sadece kendisi işin içinde bilir oyunun Kuralını kendileri😀
Originally Posted by myfinans Şimdi bunu gören GPG'ye yüklenecek sonra bana kalmayacak Bitti diye alamazsam sizden isterim %50'sini Cari fiyattan satarsınız bana. Merak etmeyin Eral Bey'in hedefi 5 yılda 2.5 milyar büyüklük yani size de var Ama T+2 valör söyleyeyim
Originally Posted by Blackhawk48 Ben de banko iyi getirecek diyorum. Iyi ki biraz eklemişim portföye OBP'de tahvil faizlerinde düşüş olmazsa getiri beklememek gerekecek sanırım. Son getiriler o yönde çünkü
Originally Posted by admustafa Merak etmeyin Eral Bey'in hedefi 5 yılda 2.5 milyar büyüklük yani size de var Ama T+2 valör söyleyeyim Ben girince söylerim T1 yaparlar.
Originally Posted by myfinans Ben girince söylerim T1 yaparlar. Konuşursunuz artik
KRF beklediğim getiriyi vermiş bugün nihayet
Forum Rules
Yer İmleri