Originally Posted by admustafa GPG alýmlarýmýn getirileri Þimdi bunu gören GPG'ye yüklenecek sonra bana kalmayacak Bitti diye alamazsam sizden isterim %50'sini Cari fiyattan satarsýnýz bana.
Originally Posted by eaw Üstad hisse de bunu bir günde yaparsýn sizde o potansiyel var be hocam 😜 6,85den SODA alanlar da öyle düþünüyordu😥
Originally Posted by Blackhawk48 Terste kalýnca da kitlenir kalýrsýn ama dimi Stoplose beceremediðim zamanlar bende kitlenip kalýyordum ama bunu zaten admustafa üstad için yazdým sadece kendisi iþin içinde bilir oyunun Kuralýný kendileri😀
Originally Posted by myfinans Þimdi bunu gören GPG'ye yüklenecek sonra bana kalmayacak Bitti diye alamazsam sizden isterim %50'sini Cari fiyattan satarsýnýz bana. Merak etmeyin Eral Bey'in hedefi 5 yýlda 2.5 milyar büyüklük yani size de var Ama T+2 valör söyleyeyim
Originally Posted by Blackhawk48 Ben de banko iyi getirecek diyorum. Iyi ki biraz eklemiþim portföye OBP'de tahvil faizlerinde düþüþ olmazsa getiri beklememek gerekecek sanýrým. Son getiriler o yönde çünkü
Originally Posted by admustafa Merak etmeyin Eral Bey'in hedefi 5 yýlda 2.5 milyar büyüklük yani size de var Ama T+2 valör söyleyeyim Ben girince söylerim T1 yaparlar.
Originally Posted by myfinans Ben girince söylerim T1 yaparlar. Konuþursunuz artik
KRF beklediðim getiriyi vermiþ bugün nihayet
Forum Rules
Yer Ýmleri