Originally Posted by
sorpressa
Emirhan Bey Üstadım bizler genel olarak demirden korkan trene binmez,atın ölümü arpadan olsun,sonunu düşünen kahraman olamaz düsturuyla hareket eden yatırımcılarız.
Yanlış anlaşılmasın hepimiz geçtik bu yollardan,zararda olsa, tavan taban serileri,tuzakta olma ihtimalide olsa güzel teknik hep cezbetmiştir çoğu kişiyi.
Yani bunda ne kadar risk olabilir ki, rekabet kurulu onaylar bir sıkıntı çıkmaz şu usd kıtlığında düşüncesi hakimdir.Ama bizim hisse söz konusu olunca arka planda her dümen var ama görüntüde japon disiplini havası var.Ya da ben yanılıyorum,artık tüm yatırımcılar mükemmel analist oldu zarar ede ede.
Bist derinliği çok arttı bizede zaten ilgi yoktu bize gelecek ortaklar başka yerlere ortak oldu gibi bir durumda olabilir.Şu takasa bakınca 2 milyon lot alıp ortak olayım deseler fiyat 60 olur zaten.
Bence şirketi tanıyanlar,daha önce yatırım yapanlar bulaşmak istemiyor,ilgi alaka yok.Bilançolarda bile o kadar umutlu değilim 2025 in ilk çeyreğine kadar bekleyecekmişiz gibi geliyor.Kendimi ona göre hazırladım.
Hayırlısı olsun inşallah.