ben acemiyim de azurit pek de acemi değil anlasılan
Printable View
Bisttin ahlaksızlık abidesi!!! Amedd toprak seni almasın, denizlerde kaybol inşallah...
Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Azınlık hissedarların hakları elbette var ama pratikte bunu isletebilmek o kadar zorki
Yüzde 5 kolay bulunmaz,vekalet vermek sıkıntı,
Birde süreçte hisseyi tutmak gerekiyor.
Yani bu iş o kadar kolay olmadığı gibi süreç çok uzun birde masraflar falan yıldırır.
Böyle bir dava 3 seneden önce zor biter temyizi var temettü vermiyor diyemeyiz bedelsizde bir temettudur ayrıca.
Yt.tv.degildir.
Sagliklar
Degerlemelere göre suan pd 0.35 lerde yılı bazilarinin net kâr dedikleri bana göre gyolarda degerlemelerde net kârdır satış kambiyo kira ve faizlerden oluşan kârı 4 milyarın uzerinde beklenilen bir hissenin 0.35 pd tutuluyor olması ahlaksizliktir hırsızlıktır nokta.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Sakura arkadaşım belki şimdilik böyle düşünülebilir ama pd dd si 0,35 inen gayrimenkul şirketini burada fazla tutacaklarını ben pek sanmıyorum. Döke döke yukseltebilirler. Belki de bir sonraki(Ekim 2023) bilançosuna kadar bezdirip sonra birden 2-3 tavan da çekebilirler. Hiç belli olmaz bunlara. Ama pd dd si 0,35 olacak olan f/k si çok düşük kalan ve gelecek yıl GYO larda düşük faiz nedeniyle uzmanlarca hareket gelmesi bekleniyor ki, bu durumda mecburen yeri geldiğinde bu hisseyi de yükselteceklerdir, yukariya baya çıktığını hissettiklerinde tekrar satışa geçebilirler, sonra tekrar alttan toplama başlar ve böyle bu sekilde 6 ay yukarı 6 ay aşağı sonra 6 ay yukari gibisinden gider diye tahmin ediyorum ben. 2024-2025-2026 yılları nin GYO larin yılı olabilir bence(nedeni faizlerin inişe geçecek olmasidir). Ağustos Bilançosu gelsin bakalım burada duracak mi bende çok merak ediyorum bu hisseyi. Hele ki japon JCR kredi kuruluşundan geçerli kredi notu almış bir şirket görünümünde şuanda. Emeklilik ve yatırım fonlari kaç haftadır topluyor. Boşuna toplamıyorlardır bence. Hesaplarini iyi yapmışlardır bence. Potansiyeli yüksek değeri ucuz, fk si düşük şirketler bilanço sonrasında bile yükselişe devam ediyor. Bekleyip görücez artık
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Tabloda öne çıkan şirketler:
Hizmet sektörü: AZTEK, HTTBT, INDES,KAREL,LOGO,KOZAA, KOZAL,BIMAS, BIZIM,DOAS, MAVİ,MIGRS, SELEC,SOKM, PGSUS, THYAO
İmalat sektörü: DGNMO, ASELS,TEZOL,ARCLK, VESBE , VESTL, FROTO, OTKAR, TOASO, TTRAK
Finans sektörü: AGESA, AKGRT, ANHYT, ANSGR, TURSG,AKSGY, EKGYO,ISGYO, OZKGY, TRGYO, ISMEN
Incelemekte fayda var, inceleyin derim.
https://paraajansi.com.tr/haber/1588...veren-hisseler
Ozkgy de begenilen hisseler arasında, herkes kendi süzgecinden geçirip kararini kendisi vermelidir. Ne olacağını kimse bilemiyor
Tavsiye değildir