Bir de demişki 36dan döndü e ne var 20ye de gelir, ya bunlar matematik bilmiyor bi %100 daha düşer nedir yani demek ne ya, 61den 20ye gelsin tabi oraya gelen 5 e de gelir hodri meydan
Printable View
Bir de demişki 36dan döndü e ne var 20ye de gelir, ya bunlar matematik bilmiyor bi %100 daha düşer nedir yani demek ne ya, 61den 20ye gelsin tabi oraya gelen 5 e de gelir hodri meydan
Tahtacı patron oyuncu her kimler ise, hisse başı 30tl para gircek olan hisse 40tl, yani paynetsiz arena 10tl eder diyor piyasa, istiyorki 5milyonluk mercedes e serisini 3 e alayım yok kardeşim vermiyoruz, sen bi sür 80-100 bakarız, az da yolda alırsın ya da varyemez varyemez 3-5 komisyon marjı ile takılır kumda oynarsın. millet x3x5 yapar bizin tahtacı evde yok, vizyonsuzlar aklınca trade ediyorlar, arada marj bile acmadan siz bekle biz bekle.. benim vaktim bol
burlara adam göderip yazdırma, git twitter kullan yeni trend yer, eski kafa tahtacı seni.. yap şu işi de sen biz yolumuza bakalım
Hocam kredili işlem psikolojisi farklıdır.Baskı unsuru oluşturabilir kararlarınızda.
İlla kredi çekerim diyorsanız aylık ödemesi sizi yormayacak şekilde planlamak lazım.Hatta hisse satıp taksit ödeme bile olmamalı nazarımda.Kendi aylık gelirinizden karşılamak mantıklı.Ha ne olur yatırımı erken yaptım fakat güncel fiyattan daha pahalı yaptım şeklinde düşünürsünüz. Ama bu yüksek faiz oranlarında kredi çekip hisse almak baya bir risktir.
Bence bahsettiğiniz fiyatlara gelirse bu durumları düşünüp tartın.Zarar var demişsiniz,o kadar derdin içine bir stres daha eklemeyin.
Ytd
Sorpresa hocam cok iyi niyetlisiniz :) tavan oncesi yazilan bu yoruma :) geciniz bunlari sayin tahtaci bey
Bilanço üzerine bir şey yazılamayacak kadar kötü sanırım.
Perea satışlı çok zararlı bilanço kombinasyonu oldu.Zaten 49 lardan paraşütsüz 36 gördüğü için endeksten pozitif yönde son zaman ayrıştık.Gerçi neden 45 e kadar sert yükseldi onuda anlamadım.
Şimdi bütün ayak oyunlarına kulak tıkama vakti.
Yani sabır vakti.
Ytd.