Sayfa 450/679 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon
Arama sonucu : 5432 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Bilanço az zarar gelebilir.
    Bilanço çok zarar gelebilir.
    Bilanço kâr gelebilir.

Bilanço öncesi Rekabet kurumu onay Haber gelebilir.
    Bilanço sonrası Rekabet kurumu onay Haber gelebilir.
    Birde bunlara endeks ve bilişim endeksi hareketlerini eklersek baya bir kombinasyon çıkıyor.Bu denkleme birde perea eklersek kombinasyon artıyor.
    En iyisi 7 ay beklemek sanırım :)
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez.

2. Temmuz Sektorel PMI verileri açıklanmış..
    Elektrikli ve Elektonik ürünler sektörü en sert yavaşlayan sektör görünümünde..

Genel olarak iç talebin azalmasi ekonomi yonetimininde enflasyonu düşürebilmek için istediği ve o doğrultuda politikasını belirlediği bilinen bir durum ama sektorel olarak en sert düşüşün elektronik sektöründe olması 3 ve 4.ceyrekteki ana faliyet işi olan teknoloji perakendeciligi ne boyutta etkiler???

Konuyla ilgili fikir alış verişi yapabilmek için firmayı yakından takip eden diğer paydaslarinda yorumlarini merak ediyorum acikcasi..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

3.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Emirhan Bey Üstadım bizler genel olarak demirden korkan trene binmez,atın ölümü arpadan olsun,sonunu düşünen kahraman olamaz düsturuyla hareket eden yatırımcılarız.

Yanlış anlaşılmasın hepimiz geçtik bu yollardan,zararda olsa, tavan taban serileri,tuzakta olma ihtimalide olsa güzel teknik hep cezbetmiştir çoğu kişiyi.

Yani bunda ne kadar risk olabilir ki, rekabet kurulu onaylar bir sıkıntı çıkmaz şu usd kıtlığında düşüncesi hakimdir.Ama bizim hisse söz konusu olunca arka planda her dümen var ama görüntüde japon disiplini havası var.Ya da ben yanılıyorum,artık tüm yatırımcılar mükemmel analist oldu zarar ede ede.

Bist derinliği çok arttı bizede zaten ilgi yoktu bize gelecek ortaklar başka yerlere ortak oldu gibi bir durumda olabilir.Şu takasa bakınca 2 milyon lot alıp ortak olayım deseler fiyat 60 olur zaten.

Bence şirketi tanıyanlar,daha önce yatırım yapanlar bulaşmak istemiyor,ilgi alaka yok.Bilançolarda bile o kadar umutlu değilim 2025 in ilk çeyreğine kadar bekleyecekmişiz gibi geliyor.Kendimi ona göre hazırladım.
    Hayırlısı olsun inşallah.
    kisa vadede hic umut vermiyor

4.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    kisa vadede hic umut vermiyor
    Maalesef görüntü bu şekilde.Ama bunların sağı solu belli olmaz.Bir haber rüzgarı tersine çevirebilir.
    Ytd.

5. Amerikadaki adam tahtanın içinden geçti 1 haftadır.

6.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Amerikadaki adam tahtanın içinden geçti 1 haftadır.
    Asıl sorun tahtaya alıcı gelmiyor.Gelenler de bizim gibi küçük yatırımcı.Buyukler bloklasmis hisse topuna girmiyor.Onlarda canları nasıl isterse öyle devam ediyor.parrea nin 16 milyon lotu var.Sirketle müşterek birbirleriyle paslasip durduklarını düşünüyorum.Yaptigi her hamlenin şirketle koordineli olduğunu dusunuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Mıstık ile Köse

Arizona da yaşayan Mıstık isimli harvard mezunu bir vatandaş bir gün yatırım fonu kurmuş.Sonra ne hikmetse Adana Urfa civarında isot ve kebap yatırımı yapmış,farklı farklı kebapçılar denerken yıllar içerisinde uzak doğu baharatlarıyla meşhur kebapçı şirketine ortak olmuş.

Bu kebapçı şirketinin harvard mezunu Köse olan bir müdürü varmış.Sahneleri yan yan terk edermiş.Tv programlarına çıkacak kadarda meşhurmuş.

Köse ile Mıstık müthiş analiz yetenekleriyle bu işlerden hep kâr etmişler.
    Köse ne zaman ne karar alıp açıklayacağını çok iyi bildiği için,Arizonalı Mıstık ise ne zaman ne kadar alış ve satış yapacağını çok iyi öngördüğü için hep kazanan taraf olmuşlar ve kebaplarını afiyetle yemişler.

Köse'nin en büyük hayali uzaya çıkmakmış.
    Bunun için yeni projeler peşindeymiş.

Adı üstünde hikaye işte.Gökten bize düşende elma mı yoksa başka birşey mi bilmiyorum artık.
    Ytd.
    Hocam aynı düşünüyoruz gene sahnelerde beyefendiler.Size elma falan yok diyor adamlar resmen.Sağ salim bu levelleride atlatırsam bundan sonra birikim yaparsam altın alacağım.Temiz iş.Kazanmaktan vazgeçtim.Paramızın değeri korunsun yeter.
    Mantık olarak doğrudayız.Fakat anormal işler var gibi.Sabır.Su akar yolunu bulur.
    Ytd.

8. Yatırımcılarını düşünselerdi geçmiş dönemlerde hisse geri alım kararı alırlardı.

Sayfa 450/679 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •