temkin neyim yok... akşamdan beri saydım palanın bütün elini
verecek paranızı... az sabır
son gelen satışlar, alıcıları kızdırmış olabilir... kızgınlıkla yukarı alırlar diye.. 907650 ye lönk yazmıştım... 675 yanmış :vk:
Printable View
Sayın theosos;
Sistem üst üste itibar verdirmiyor malesef.Biz sahibinin sesi gibi konuşan sözde güç odağı iktidar yalakalarına alıştıkda aklı başında ne olduğunu az çok gören kişilerin hezeyanlarına bakıp bakıp delirmemek elde değil.
Yahu güzel kardeşim bu aptal düzenin nesini savunuyprsunuz.Yok neymiş fayda sağlıyorsa devlet yedi sülalesine baksınmış.Allah ım sen sabır ver.
Ülkemizde artık yeni düzen türk usülü kast sitemidir.Hukukun ve adaletin istedikleri gibi dizayn edildiği hukukun ayrıca iktidarın köpeği olduğu son Somali li arkadaşta da görülmüştür herhalde.
Ekonomik düzen maaşların saçma sapan bir hal aldığı emeklinin ölüme terk edildiği cehennem düzeni kurulmuş.Bazılarıda hisseler yanıp sönüp katlayınca cebine para giriyor sanıyor.Aldığın hisse düşer sattığın çıkar.Bütün bu grafiklerin temel analizlerin sonucu lağım çukuru borsamız işte bu.
906400 e kapama yazdım... 908xxx ten şortum gelmedi ya :vk:
906400 lönk...907600 flat
Çıtak dayucuğum herif deredeki taşla havadaki kuşu vurdu, endekis mühendisliğinde master yapmış biriyle başedemezsin :he: