Sayfa 434/1006 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Viop LVIII

Abi ben insanları ve para piyasalarını tanımıyorum sizin kadar. SASA teknik olarak şansımı(!) denediğim bi kağıt. Çok beklentim yok.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Olmaz senin Yelkenli yok. Yaw bu kadar bilgin var benim finansal piyasalardaki icraatlarına 3 bile zor vereceğim adamların peşine niye düşersin. Bak biz seni okuyup dikkate alıyoruz.

2. SASA ya yeminliyim yorum yapmam bol kazançların olsun ama o yelkenli sahibine ve diğerine dikkat et. Saygılarımla.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    SASA ya yeminliyim yorum yapmam bol kazançların olsun ama o yelkenli sahibine ve diğerine dikkat et. Saygılarımla.
    Saygılar. İyi akşamlar.

4. Pala an itibarıyla bütün tuşlara bastı, Cuma günkü alımlar sonrası böyle karmaşık bir düzeltme veya üçgen çiziyor, grafik %50 %50 ortada.

Ya 8100 üstünü 8200/273 doları gösterip, komple al verdirip herkesi torbaya doldurduktan sonra sert derin düzeltecek,

Ya da buradan sert derin düzeltip sonra 285 dolara götürecek....

Anlamak imkansız, cart diye ala da bilir, vere de bilir.

Hala üçgenin D dalgası oluşmadı, belki oluşur da kusursuzca E dalgasını formasyon sınırından döndürürse, sonra tekrar D seviyesini geçmesi bir tetik sinyali olarak (yukarı senaryo için) kullanılabilir. Tabi minik dalgaların itkiler çizmesi v.s. yani nasılı da gözlemlenmeli.

Gönlüm, kaldırıp yukarıdan değil de buralardan düzeltmesinden yana. YTD

yarın endeksi THY, ŞİŞE, ASELSAN' belirleyecek

240 lıkları AL'a geçmemiş ve tam sınırda olan 3 babayiğit.. zaten BOĞALAR bugün THY'ye 3 milyon lot bastılar

6. Döviz artışı faiz getirisinin üzerine çıkmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Döviz artışı faiz getirisinin üzerine çıkmış.
    Seçime mevduatta girmek nasıl bir risk olur acaba ?

Bana göre mevduat,borsa ,emtia yabancı para pozları iyi ayarlanmalı...

8. <<<<<<<<<<<<<<
    https://www.nefisyemektarifleri.com/...-gubre-yapimi/

Çay keyfi yapıldıktan sonra mutlaka çaydanlıklarımızda posası kalır . Bu posayı çöpe dökmek yerine herhangi bir kapta biriktirin. Bitkinizi toprağına karıştırın. Bitkinizin toprağını havalandıran çay posası ayrıca bitkinize doğal bir gübre sağlayacaktır.

.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 434/1006 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •