Piyasayı yönlendirme şansı olmayan yorum yapsa ne olur pala ne yapacağını bilir. palanin yönünü tahmin etmeli gerisi teferruat.[emoji16]
Printable View
Ali Haydar kardeş doğru yazmışsın benim görüşüm Dow yüzde 10 yapıp bizim vadeli tık yok buda goeriyirki kapanistan sonra gelen ülkeye giriş çıkış THY yarın bence endexsi belirleyecek ytd degildir
-2 acar bence corona vaka 11 olur.....bazı sıtelerde var yalan mı dogru mu bılmıyorum
Spot kapandiktan sonra açıklanan vaka sayısı nedeniyle vadeli 112 ye kadar düştü daha sonra dow ile birlikte yukarı aldılar ama yinede istenilen çoşku görülmedi..
Şimdiki duruma bakınca fdow 1200 puana kadar eksi dax keza yine eksi sabah açılışta bu durum devam ederse bizde eksi açarız...
BİST 30’dan mı bahsediyorsun? Tamam düşecek de o kadar da değil. :D
Yok BİST 100’den bahsediyorsan o zaman da borsanın b’sinden anlamayan biri olarak geçmiş olsun şimdiden. Bu çalkantılı ortam siler sizi. :D
Avrupa ülkelerine uçuşların yasaklandığı... vb vb vb bir sürü olayla ilgili geçmiş sayfalara bakabilirsin... olduğu kötü bir haftasonu sonrası 90.000 e yakın açar, ortalama -%5 bekliyorum açılış.
(İstersen yaz bi kenara yarın sabah bakarsın 9:30’da. 90.000 yaz) bence tabi, azıcık anlıyorsam :))
Ytd
154 den 110 kıyısına gelen bir vadelide
Yem olmama düşüncelerinin hasıl olması için çok geç kalinmis bir zamanlama söz konusu olur :)
Buralardan vadeli nereye çekilirse çekilsin
Alım yapan adam mahkumdur
Neye mahkumdur ?
En az 40 bin puan almaya mahkumdur
Yani kös kös otursa orta vadede 40 bini alır atar cebine
Kös kös beklemek yada beklememek işte bütün mesele burada
Demiş Shakespeare