Sayfa 452/1002 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Bizim pala Dow daki marjinal hareketleri taklit ettiğine göre

Ve aynı gün ( örneğin cuma )

113 açıp 115 e gidip ardından 112 ye ardından 119 a , kapanışa 115 e , akşamına tekrar 112 ye sonra 115 e

Kabaca bunlar oldu

Şimdi soruyorum

Böyle bir piyasada piyasanın nasıl acidiginin ne gibi bir önemi olabilir ki

2. Yabancı deli gibi çarşambadan beri alışa geçmışken bist100 ün düşmesini beklemek saflık olur......

3. Amerika en düşüş işsizlik tarihi iyi günler

Faiz artıracak derken

Şimdi qe kıvamına geldi Fed
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

4. Cuma Dow yüzde 10 yaptı bizim vadeli en az 4000 puan alması gerekti siz neye göre yarın 100.000 acar diyirsunuz long dasiniz o zaman ha ben bu yazdım ben nakitteyom onuda soyleyeyim

Bütün dosyayı dikkatle inceledim, ortada tuhaf bir durum var, nasıl karar vereceğimi bilemiyorum;

Davanın taraflarından birisi, duanın gücüne inanan bir meyhaneci;Diğeri ise yaptığı duanın gücüne inanmayan bir imam” demiş

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Bütün dosyayı dikkatle inceledim, ortada tuhaf bir durum var, nasıl karar vereceğimi bilemiyorum;

Davanın taraflarından birisi, duanın gücüne inanan bir meyhaneci;Diğeri ise yaptığı duanın gücüne inanmayan bir imam demiş
    çok güzel hikaye,ülkemi özetlemiş
    Siyasete indirgersek AKP ve CHP nin durumu bu...!!!

7.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    yok artık ne eksisi yarın kesin 105000 kapatır......
    Bak buda güzel espiri

8. Pozisyonunuza gore arti acar yaziyorsunuz ama uye olmadan siteyi okuyanlar ya da bu isten pek de anlamayanlar feyz alip zarar ederlerse bu yazik olur. Bist 30 un baba hacimini olisturan havayollari mi arti yapacak cuma mesai sonrasi bilmemkac ulkeye daha iptal edilmisken. Ya da virusle ilgili ası mı ilac mi aciklandi. Abd bize mi dolarciklar hibe acikladi cuma gunu. Turizmden gelecek dolarlar nanay.. daha say say bitmez. Haa diyelim pala arti acti ne icin oldugunu anlamayip yem mi edecez kendimizi. Köy ortada göz ortada kilavuzlar ise kendi menfaatleri dogrultusunda konusmakta.. arti falan acmaz kardesim. Acarsa da pala tuzagidir
    Haa sabaha kadar birsey aciklanir oynak piyasada arti acar ve hergun de arti max yapar ama an itibariyle durum ekonomi vahim

Sayfa 452/1002 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •