Ali Haydar kardeþ doðru yazmýþsýn benim görüþüm Dow yüzde 10 yapýp bizim vadeli týk yok buda goeriyirki kapanistan sonra gelen ülkeye giriþ çýkýþ THY yarýn bence endexsi belirleyecek ytd degildir
-2 acar bence corona vaka 11 olur.....bazý sýtelerde var yalan mý dogru mu býlmýyorum
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
Spot kapandiktan sonra açýklanan vaka sayýsý nedeniyle vadeli 112 ye kadar düþtü daha sonra dow ile birlikte yukarý aldýlar ama yinede istenilen çoþku görülmedi..
Þimdiki duruma bakýnca fdow 1200 puana kadar eksi dax keza yine eksi sabah açýlýþta bu durum devam ederse bizde eksi açarýz...
BÝST 30’dan mý bahsediyorsun? Tamam düþecek de o kadar da deðil. :D
Yok BÝST 100’den bahsediyorsan o zaman da borsanýn b’sinden anlamayan biri olarak geçmiþ olsun þimdiden. Bu çalkantýlý ortam siler sizi. :D
Avrupa ülkelerine uçuþlarýn yasaklandýðý... vb vb vb bir sürü olayla ilgili geçmiþ sayfalara bakabilirsin... olduðu kötü bir haftasonu sonrasý 90.000 e yakýn açar, ortalama -%5 bekliyorum açýlýþ.
(Ýstersen yaz bi kenara yarýn sabah bakarsýn 9:30’da. 90.000 yaz) bence tabi, azýcýk anlýyorsam)
Ytd
154 den 110 kýyýsýna gelen bir vadelide
Yem olmama düþüncelerinin hasýl olmasý için çok geç kalinmis bir zamanlama söz konusu olur![]()
Buralardan vadeli nereye çekilirse çekilsin
Alým yapan adam mahkumdur
Neye mahkumdur ?
En az 40 bin puan almaya mahkumdur
Yani kös kös otursa orta vadede 40 bini alýr atar cebine
Kös kös beklemek yada beklememek iþte bütün mesele burada
Demiþ Shakespeare
Yer Ýmleri