saatlikte 227,60 dirençten döndü burayı kırarsak saatlikte düşeni kıracak..
Printable View
saatlikte 227,60 dirençten döndü burayı kırarsak saatlikte düşeni kıracak..
Essek degilse kapatır endeks tavana gidiyor abi. Deli etti ya. Sn kwon biliyor bu işi adam 240ta niyeti anladı basti. Helal olsun. Yani şekil A da görüldüğü gibi hisseyi satınca anında uçuran elimizden alan yok ve istediği zaman geri gelinebiliyot yani sattin alamazsin bir daha durumu yok. Ha bu işi beceremeyenler benim gibiler hisseye güveniyorsa tutacak. Al satla lot sayisini arttırana da saygım sonsuz. Naz yaptıklarını bize de ogretirlerse :)
' naz - nasıl
Elimde Ülker ve gesan var her ikisi de eksi :))))
Alfas mi Astor mu Gesan mi ucuz ve potansiyelli fk ve gelecek tahmini olan var mı. Ex konu olacak ama bu eurpwr çıkınca o tavan serisi yapacak Gesan uluun gibi mi olacak :(
Hani tedbir güzeldi 300 kokusu vardı :(((( bu arada artıya geçene kadar gesanda duracağım diye düşünüyorum
dostum ben hisse genelde sattığım fiyatları yukarı geçtikten sonra açıklama taraftarıydım ki geçmişte de ben 64-66 tl lerden sattığımda bunu günlerce açıklamamıştım ve fiyat 70-80 civarlarına geldiğinde ancak açıklamıştım...tabi o sıralarda kimse bana sattın mı sorusunu da sormamıştı..ben yalan atmayı sevmiyorum...bu seferlik de açıklama niyetinde değildim...çok yukarılara gittikten sonra sorulmadığı sürece kendim açıklama niyetinde idim..ama twiteerda bir takipçim sorunca ister istemez açıklamak zorunda kaldım...
söylediklerim de gazlama mahiyetinde değil...zaten gazla buraya gelseydi çoktan sönerdi...benim aylar önce söylediklerimi piyasanın duayenlerinden paşa hakan da geçen günlerde söyledi..piyasanın bir çok üstadı da benimle aynı fikirde...dün söyledim bu gün de söylüyorum yanlış tradeden dolayı elimden kaçtı...anlayış bekliyorum dedim...bunda kötü niyet aramamalı..
beni yıllardır tanıyanlar zaten tanıyor..tanımayanlar da kendileri gibi sanıyor....:yes: gönlüm daima gesan ile birlikte olacaktır....forumda gördüğüm ayrıntıları tekrardan söylemeye devam edeceğim...ama çok da fazla tekrara girmek istemiyorum...çünkü tekrar ile ben de sizler de bıkıyorsunuz...anlayana sivrisinek saz..anlamayana davul zurna az..:yes: