Sayfa 452/892 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by yatırımcı_79 Yazıyı Oku
    hisseye tedbir geldiğinden beri hisse belini doğrultamadı. Bu tedbirlerin faydasını gören bir hisse oldu mu acaba şimdiye kadar.. halen ısrarla kredili satış ve açığa satış yasağı yapıyorlar, endeks hergün devre kesiyor , bi faydası varsa komple endekse yap o zaman spk
    bize niye geldiğini bende anlamadım öyle sert hareketler olmadı.. şuna yoruyorum ben trend yukarı ve bu trend de kredili kimse mala girmesin şuan kimse kolay kolay kredi bulamıyor kurumlardan sanırım.

hep iyiye yormaya çalışıyoruz tabi iyiye yorduklarımıza yapmazlarsa onların ayıbı ))
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. tahtacıda eli sıkıymış milletin umugunu sıkıyor..ünlunun malları nereye gidecek acaba ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    tahtacıda eli sıkıymış milletin umugunu sıkıyor..ünlunun malları nereye gidecek acaba ...
    kendi takasına gelmiş ortak ünlünün malları bir yere virmanlamışlar.. ama yani koskoca ünlü gel al şoyle 1milyon lot falan dimi )

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Arkadaşlar 10 aydır malumunuz kiprasmadan gesanlarimi tutuyordum..defalarca indi çıktı yine trade bile düşünmedim..ama yaklaşık 7_10 gün önce 267 den aşağı dönerken ,madem düşüyor bari ben de bir kere satayım sonra aşağıdan yerine koyayım diye düşündüm...bir kere şeytana uyduk..o akşam da paşa hakanin malum videosu yayınlandı..o gün bu gün yerine koyma fırsatı vermedi...sadece bu gün fırsat verdi ama ne yazık ki gesanin yerine aldığım hisselerde yüzde 10 _15 civarı zararım oldu...tahtaciyi söyleyin zararimi karşılasın tekrar gesanlarimi yerine koyayım...

Bunun dışında fikirlerimde bir degisiklik yok...kwon dostuma gösterilen anlayışı bana da göstermenizi rica ediyorum..satmam tamamen yanlış tradeden dolayıdır dostlar..elimizde hisse olsa da olmazsa da fikrimiz değişmez..kolay kolay da kimsenin morali bozulmasın diye de açıklamak istemiyordum...ama sorulunca yalan söyleyemedim..
    7-10 gün önceki satışın konusunda bugün bilgi vermeniz çok ilginç.Üstelik büyük düşüşten sonra..

Yanlışlıkla sattım ifadesi çok masum. Keşke bu yanlışlığı bütün yatırımcılar yapsa.

O kadar gaz verdikten sonra, hisse ile ilgili geleceğe dönük büyük beklentiler sattıktan sonra satış yapmak çok çelişkili.

Hisseyi sürekli gazlamak sorumluluk gerektirir. Yazdıklarına uygun davranmak gerek.Bu olmamış.

Acizane tavsiyem, gazlama yaparken dikkatli olmak. Söylem ve eylem uyumu.

Gazlamaya hayır.....
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

garantiye bak hisseyi aşağıda tuttu tuttu destek verdi yukardan da aldığının yarısını verdi helal olsun hem bizi ayakta tuttu hem kendine güzel kazanç sağladı..

paranın gücü )

şu günü artı kapatsakta eski günlerdeki gibi yavaş yavaş küçük küçük yüzdelerle trend yoluna girsek keşke sanki olacak gibi

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    şu günü artı kapatsakta eski günlerdeki gibi yavaş yavaş küçük küçük yüzdelerle trend yoluna girsek keşke sanki olacak gibi
    beklenti buyuk orta vadede o yuzden yol taşlı olacak ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8.  Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    7-10 gün önceki satışın konusunda bugün bilgi vermeniz çok ilginç.Üstelik büyük düşüşten sonra..

Yanlışlıkla sattım ifadesi çok masum. Keşke bu yanlışlığı bütün yatırımcılar yapsa.

O kadar gaz verdikten sonra, hisse ile ilgili geleceğe dönük büyük beklentiler sattıktan sonra satış yapmak çok çelişkili.

Hisseyi sürekli gazlamak sorumluluk gerektirir. Yazdıklarına uygun davranmak gerek.Bu olmamış.

Acizane tavsiyem, gazlama yaparken dikkatli olmak. Söylem ve eylem uyumu.

Gazlamaya hayır.....
    arkadaş sadece polemik için mi yazı yazıyorsun , hiç bir bilgi paylaşımın , yorumun , fikrin yok mu . hatta aldığın sattığın yerleri de yazabilirsin sıkıntı yok , ama faydalı bir şeyler de yaz olur mu

Sayfa 452/892 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •