Panel fabrika açılımı an meselesi, bilanço an meselesi, spk ya rağmen bedelsiz ve arz an meselesi, büyük bir kap ihalesi muhtemelen an meselesi... Ben sabırla bekliyorum.
Panel fabrika açılımı an meselesi, bilanço an meselesi, spk ya rağmen bedelsiz ve arz an meselesi, büyük bir kap ihalesi muhtemelen an meselesi... Ben sabırla bekliyorum.
Enseyi karatmayalım. Saatlik grafikte 243 civarı yükselen desteği var. Olmadı 239-40 gibi yatay destek var en kötü oralardan döner diye düşünüyorum. Bugünkü fabrika haberinin de etkisiyle yarın için direk yukarı bile gidebilir. Bi de yeni iş ilişkisi gelirse ne de güzel olur. Yarın ola hayrola.
Bana da onayın bu kadar geciktirilmesi normal gelmiyor maalesef. Oradan gelecek para şirket için önemli. Ayrıca arkadaşlara katılıyorum, bu işin bir standardı olmalı, diyecek çok şey var da fazla konuşmayalım şimdi akşam akşam
Telaşa mahal yok.Bu sene sonuna kadar 1 GW kapasiteli yeni bir fabrika geliyor.Bundan daha güzel haber olur mu? Bence bu haber arz onayından daha güzel.Gesan da sürprizler bitmez.Spk çok çok 1-2 hafta daha sallar.Paşa paşa onaylayacak.Bu ara beklenti devam edecek.Çokta fazla düşüş olacağını sanmıyorum.Olursa da ben alım yönünde olurum.
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Ağaçlara bırakın ormana odaklanın siz...bu hafta olmazsa 15 güne olur... Bu ikinci panel fabrikası haberi bana arz gibi hoşuma gitti...
Demekki işler full dolu yoksa 2 panel fab. niye yapsınlar işlerin artarak devam edeceğinin göstergesi değilmi...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Aklımda bi tanede panel ureten alfas mı alıyım vardı onada gerek kalmadı iki tane bizde olacak bide almanya olursa 3 olur eurowoperden sonra onlardan yuzde elli gelse yeter...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Eşleşme 246.5 anlık. Biraz salsin bakalim. Endeks eksi açıp iyi kapayacak bence bakalım bizim geso ne yapcak
günaydın herkese bol kazançlar...
halka arz için alanlar satsın bakalım bugün de yolumuza bakalım.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri