Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Misafir olarak deðerli yazýlarýnýzý okuyorum.
Müsade izle SPK üzerinden bir kelam etmek isterim.
SPK ya yapýlan müracaatlarýn deðerlendirme aþamasýnda ki süreçlerde elbette ki naglayici olmayan ama piyasaya alistirilmis bir zaman aralýðý var.
Bu zaman aralýðý , birilerinin indir bindir yaparak küçük yatirimciyi sömürme, buyuklerinde biri itleri i alaþaðý edeceði bir belirsizlik alanýna cevrilmemeli.
En azýndan SPK ön inceleme yapmalý , eksik evrakla müracaat kabul etmemeli.
Firmalarin belge ve diðer durumlarýna göre , sonuç alýnabilecek zaman araligini , yatýrýmcýlara duyurmali.
Gecikmeleri. nedenlerini açýklamalý.
Yani yatirimcilara saygý göstermeli.
Üst yonetimdekilerde bunu saðlayýcý yasal düzenlemeler yapmalý.
Kör kör bekliyor insanlar ve menfaat kazanmak isteyenlerin , olumlu ya da olumsuz, bilinçli ya da bilinçsiz söylemler fýrtýnasý altýnda aciz bir þekilde büyük oranda zarara ugratiliyor.
Elbette ki bunlarý görüyoruz ve bu þekilde barbarca yönetilmeye isyan ediyoruz. SaygilarimlaRedmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benimde söylemek istediklerim bunlardý sistemin acizliði.. þirketi arýyorsun evraklarýmýz tam ama bilmiyoruz ne demek bilmiyoruz arayýp soracaksýn..
sonra bize diyeceksin ki yatýrýmcý kardeþler; ya çok sýra var onu bekliyoruz ya da evrak eksik kabul görmedi bir bilgi ver bize..
þirket tamamen topu spk ya atýp yav biz evraklarý gönderdik bekliyoruz demesi beni ayar ediyor.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Açýkçasý þirket ucuza TL kredi bulabilirse europower hiç arz etmemesini dilerdim. Böyle bir þirketin ne kadar büyük ortaklýðý bizde olsa o kadar iyidir. Ama TL kredi bulamýyor galiba
ulan citi kafamý karýþtýrýp duruyorsun
citi tekrar 1.923.668 bandýna geldi bakalým daha yolda dün ve bugün 72bin adet var az daha yüklense 2milyonun üzerine atacak hisseyi..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri