Ahme devir al-yat devri,uzun süredir bunu söylüyorum. ben alıp yatarak şimdiden TL mevduatın üzerinde kazanç yazmaya başladım. 3,4x-3,5x lerden bu sene buradakiler dalga geçerken iyi topladım.
Printable View
Güncel ODEA Temdit 13.90 üzerine çıkmadılar.Başka bankaya taşıdım 14.25 oran aralık sonu bağlandı.
Gün sizin gününüz sayın Power , çatır çutur, katur kutur yeyin ! Usd larınızı, afiyet şeker olsun, olmayanlar çatlasın.:)
Üstelik dünya kadar faizde aldınız üzerine hemi de DOLAR cinsinden. Bunu nasıl göremedi bazılarıda yok Doların 3 katı Tl faizi almak varken Dolar alan, elinde Dolar tutan enayidir deyip durdu. Ne diyelim herkes hak ettiğini yaşarmış ...
ing nin 750 tl alışveriş verdiği +1 faiz için müşteri hzimetleriyle görüştüm,şu an öntalep aşamasındalarmış yeterince talep olursa uygulamaya konulacak dendi,ilgisi olanlara duyurulur.
https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-...tupturuncu_v2j
Bence doğru tespitler ...
ABD Hazinesi 10 yıllık faizlerine bakılırsa faiz artışlarının fiyatlanmadığı görülür...
Tabii ki FED'dekilerin mızmızlıkları ve diğer partnerlerin yani Avrupa Ve Japonyadaki (belkide stratejik ortağı Türkiyenin durumu ???) ekonomik göstergelerin rayına oturmaması da buna sebeptir.
Ayrıca kafası çalışanlarda biliyor ki borsalardaki emlaklardaki ve bazı emtialardaki fiyat artışlarının yegane sebebi bol ve ucuz para...
Yine ezdirdiler mevduatciyi dolara, enflasyona..
Bir daha dunyaya gelirsem ABD'de gelecegim, param dolar olacak.
Syg,