Sayfa 454/997 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Bende bozdurduğum bazı dolarları gene almaya başladım, gecelik faizde tutuyordum.
    Ahme devir al-yat devri,uzun süredir bunu söylüyorum. ben alıp yatarak şimdiden TL mevduatın üzerinde kazanç yazmaya başladım. 3,4x-3,5x lerden bu sene buradakiler dalga geçerken iyi topladım.

2. Güncel ODEA Temdit 13.90 üzerine çıkmadılar.Başka bankaya taşıdım 14.25 oran aralık sonu bağlandı.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Ahme devir al-yat devri,uzun süredir bunu söylüyorum. ben alıp yatarak şimdiden TL mevduatın üzerinde kazanç yazmaya başladım. 3,4x-3,5x lerden bu sene buradakiler dalga geçerken iyi topladım.
    Gün sizin gününüz sayın Power , çatır çutur, katur kutur yeyin ! Usd larınızı, afiyet şeker olsun, olmayanlar çatlasın.
    Üstelik dünya kadar faizde aldınız üzerine hemi de DOLAR cinsinden. Bunu nasıl göremedi bazılarıda yok Doların 3 katı Tl faizi almak varken Dolar alan, elinde Dolar tutan enayidir deyip durdu. Ne diyelim herkes hak ettiğini yaşarmış ...

4.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Güncel ODEA Temdit 13.90 üzerine çıkmadılar.Başka bankaya taşıdım 14.25 oran aralık sonu bağlandı.
    Hangi bankaya ve miktar alabilir miyiz?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5. ing nin 750 tl alışveriş verdiği +1 faiz için müşteri hzimetleriyle görüştüm,şu an öntalep aşamasındalarmış yeterince talep olursa uygulamaya konulacak dendi,ilgisi olanlara duyurulur.
    https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-...tupturuncu_v2j

Bence doğru tespitler ...

ABD Hazinesi 10 yıllık faizlerine bakılırsa faiz artışlarının fiyatlanmadığı görülür...

Tabii ki FED'dekilerin mızmızlıkları ve diğer partnerlerin yani Avrupa Ve Japonyadaki (belkide stratejik ortağı Türkiyenin durumu ???) ekonomik göstergelerin rayına oturmaması da buna sebeptir.

Ayrıca kafası çalışanlarda biliyor ki borsalardaki emlaklardaki ve bazı emtialardaki fiyat artışlarının yegane sebebi bol ve ucuz para...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    Yine ezdirdiler mevduatciyi dolara, enflasyona..
    Bir daha dunyaya gelirsem ABD'de gelecegim, param dolar olacak.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 454/997 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •