Size olanların tıpa tıp aynısı bana oldu, çok uzun yıllardır Aktif müşterisiyim, bana dün yarın sabah mutlaka güncellenecek dendi ben de buraya yazdım, yapmadılar, bugün iki kez görüştüm; yarın mutlaka diyorlar, yarın öğleye kadar güncelleme gelmezse çıkacağım.
Yarin aktiften tatmin edici bir hamle gelmezse ben de çıkıyorum.
2 gün mühlet verdim yeter :)
01-10-2020, 16:32
yuji
Alıntı:
Originally Posted by kafkaf
Viop hesabımdaki nakit, takas bank tarafından %13,25 ile nemalandırılmış dün akşam. Boşta para bırakma falan nedir, anlamak güç.
Viopta stopaj harici bir kesinti daha vardı sanki o işi bozuyordu.
Neti söyler misiniz ona göre değerlendirelim
01-10-2020, 16:35
paramanya
Yıllardır enpara kullanırım bana niye gelmedi 12.65.:28:
01-10-2020, 16:37
Batman
Alıntı:
Originally Posted by yuji
Enpara kişiye özel oran mı vermeye başladı
Uygulamada maksimum oran 12.50 de
Bilemiyorum üstadım bir süredir oradaki hesabımı kullanmıyorum oranları komik geldiği için belki geri çekmeye mi çalıyor bilemedim ama kredi kartlarını kullanıyorum.
01-10-2020, 16:38
Batman
Alıntı:
Originally Posted by Mombasa kampala
Bu kadar TL özendirme politikasına rağmen nasıl oluyorda dolar 7.65 e inip tekrar 7.75 tırmanabiliyor yetkililer kendilerine sorsun ve bu komik TL nin değer koruma politikalarından vazgeçsinler. Çok yetersiz kaldılar
aynen öyle bir ayda TL nin ne kadar eridiği ortada mevduatçıyı kollamadılar
Dudu üstat olsa ilüzyon lafını yapıştırırdı.
01-10-2020, 16:39
Batman
Alıntı:
Originally Posted by paramanya
Yıllardır enpara kullanırım bana niye gelmedi 12.65.
üstadım çok da matah bir oran değil zaten fiba dayım bende bugün nzor u terk ettim diğer mudiler de benim gibi yapsalardı belki pazartesiden önce reaksiyon verirlerdi
01-10-2020, 16:49
fukara
şimdi bankaların paraya talebi yoksa bu ev alanlar araba alanlar nerden buluyor parayı.
01-10-2020, 16:50
kafkaf
Alıntı:
Originally Posted by yuji
Viopta stopaj harici bir kesinti daha vardı sanki o işi bozuyordu.
Neti söyler misiniz ona göre değerlendirelim
Borsa payı denilen kesinti var ama o işlem yaparsanız kesiliyor. Yani sadece nakit bırakırsanız ekstra kesinti görmedim.
Verdiğim rakamdan %15 stopaj düşün. Yeni stopaj henüz alışamadım :-)