Sayfa 452/1006 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Bu boşta para bırakma saçmalığı ne zaman son bulacak acaba. Bu uygulama ilk aklına gelip, patron çok acaip çılgın bir fikrim var diyen şeytan fikirli arkadaşı içimden çok yadediyorum, virus gibi yayıldı tüm bankalara.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    En son cebteteb iken 100 den 200 e zor cikarttim subedeki mt gıcıklık yaptı.
    işte bende o yüzden finansbanka geçtim başka bankalara eft miktarı yüksek diye

3.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Haklısınız ben sordum 500k teb de 13 ama 200k üstü benden 106 tl eft ücreti istedi başka bankalara ben orada fazla kalmayacağım en fazla 5 gün sonra N kolaya geçeceğim çünkü onlara çok kızdım bu geçici
    teşekkürler üstadım hatırlattığın için
    Bende aynı şekilde kızdığım için geçici başka yere geçtim.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

4.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Haklısınız ben sordum 500k teb de 13 ama 200k üstü benden 106 tl eft ücreti istedi başka bankalara ben orada fazla kalmayacağım en fazla 5 gün sonra N kolaya geçeceğim çünkü onlara çok kızdım bu geçici
    teşekkürler üstadım hatırlattığın için
    En fazla 5 gün sonra n kolayda oran artar mı diye düşünüyorsunuz?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bu boşta para bırakma saçmalığı ne zaman son bulacak acaba. Bu uygulama ilk aklına gelip, patron çok acaip çılgın bir fikrim var diyen şeytan fikirli arkadaşı içimden çok yadediyorum, virus gibi yayıldı tüm bankalara.
    Viop hesabımdaki nakit, takas bank tarafından %13,25 ile nemalandırılmış dün akşam. Boşta para bırakma falan nedir, anlamak güç.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Viop hesabımdaki nakit, takas bank tarafından %13,25 ile nemalandırılmış dün akşam. Boşta para bırakma falan nedir, anlamak güç.
    Hocam bu oran brüt heralde. Neti ne kadara geliyor?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Zaten boşta para bırakma yaygınlaştığı için fonlara ve viop tarafına kaydı birçok kişi..
    boşta para bırakma işi "aldatma sanatıdır"
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

8.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Zaten boşta para bırakma yaygınlaştığı için fonlara ve viop tarafına kaydı birçok kişi..
    boşta para bırakma işi "aldatma sanatıdır"
    Aynı aldatma sanatı valörlülerde de görmeye başlanmıştır. Lütfen mevduat bağlarken bugün valörlü olmasına dikkat edelim.
    Eğer yarın valörlü olarak 32 gün bağlarsak elde edilen faiz oranında ve miktarında yaklaşık %3 kayıp oluyor.
    Bilginize
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 452/1006 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •