İyi geceler ve hayırlı sabahlar Hocam. Bu platformda enfazla ziyaret edilen yer olduğunu biliniz hocam. Sizde giderseniz bu forumun müdavimi epey azalır. Herkes twetırda. Emekleriniz için Rabbim sizden razi olsun değerli güzel insan
Printable View
İyi geceler ve hayırlı sabahlar Hocam. Bu platformda enfazla ziyaret edilen yer olduğunu biliniz hocam. Sizde giderseniz bu forumun müdavimi epey azalır. Herkes twetırda. Emekleriniz için Rabbim sizden razi olsun değerli güzel insan
Emeklerinize sağlık.
Şunu da söyleyeyim, buraya üye olmayıp her gün takip eden ve Çelik hoca ya müteşekkir olan çok insan var...
Sn Çelik katkınız ortada-her gün mutlaka bakıyorum kendi adıma ve faydalanıyorum, teşekkürler.
Zamanınız olursa TRGYO analizi yapabilir misiniz?
Çelik hocam ne oldu bilmiyorum ama ben şahsi fikrimi söylüyorum bu forumu sizin bu sayfanızı bir iki aydır takip ediyorum ve çok memnunum çünkü sorularımıza cevap veriyorsunuz bu benim için çok önemli , Twitter bakıyorum sahtekar dolu bir soru soruyorum doğru düzgün cevap bile vermiyorlar Bence burası Twitterdan çok daha iyi .Bilgilerinizden faydlanmak isterim her zaman ,daha Afyon'un kaymağını yiyeceğiz inşallah 😊