Sayfa 455/1043 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. İyi geceler ve hayırlı sabahlar Hocam. Bu platformda enfazla ziyaret edilen yer olduğunu biliniz hocam. Sizde giderseniz bu forumun müdavimi epey azalır. Herkes twetırda. Emekleriniz için Rabbim sizden razi olsun değerli güzel insan

2. Emeklerinize sağlık.

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ozgyo.
    mtryo
    balat.
    bsoke.
    rheag.
    karsn.
    albrk.
    skbnk. olarak sonlandırıyorum bu hafta pirimli bir hafta olacak izleyelim görelim cok hisse hazır ben bu kadarını paylaştım bol kazançlar
    Teşekkürler hocam emeklerine sağlık yorumlarını her zaman takip ediyorum.

4. Şunu da söyleyeyim, buraya üye olmayıp her gün takip eden ve Çelik hoca ya müteşekkir olan çok insan var...

5.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Şunu da söyleyeyim, buraya üye olmayıp her gün takip eden ve Çelik hoca ya müteşekkir olan çok insan var...
    Aynen katılıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam iyi geceler. Mtryo için zamanzal ve hedef olarak beklentinizi merak ediyorum. Bu arada Edip güzel gözüküyor.
    TRADER AMAÇLI ALDIĞIM MTRYO bugün elimden çıkardım.AFYON ALDIK .NASIP KISMET.NAKİTİM OLMADIĞI İÇİN EDİP ALMAMIŞTIM UMARIM BİRİLERİ FAYDALANMIŞTIR.

7. Sn Çelik katkınız ortada-her gün mutlaka bakıyorum kendi adıma ve faydalanıyorum, teşekkürler.
    Zamanınız olursa TRGYO analizi yapabilir misiniz?

8. Çelik hocam ne oldu bilmiyorum ama ben şahsi fikrimi söylüyorum bu forumu sizin bu sayfanızı bir iki aydır takip ediyorum ve çok memnunum çünkü sorularımıza cevap veriyorsunuz bu benim için çok önemli , Twitter bakıyorum sahtekar dolu bir soru soruyorum doğru düzgün cevap bile vermiyorlar Bence burası Twitterdan çok daha iyi .Bilgilerinizden faydlanmak isterim her zaman ,daha Afyon'un kaymağını yiyeceğiz inşallah 😊

Sayfa 455/1043 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •