Ýyi geceler ve hayýrlý sabahlar Hocam. Bu platformda enfazla ziyaret edilen yer olduðunu biliniz hocam. Sizde giderseniz bu forumun müdavimi epey azalýr. Herkes twetýrda. Emekleriniz için Rabbim sizden razi olsun deðerli güzel insan
Ýyi geceler ve hayýrlý sabahlar Hocam. Bu platformda enfazla ziyaret edilen yer olduðunu biliniz hocam. Sizde giderseniz bu forumun müdavimi epey azalýr. Herkes twetýrda. Emekleriniz için Rabbim sizden razi olsun deðerli güzel insan
Emeklerinize saðlýk.
Þunu da söyleyeyim, buraya üye olmayýp her gün takip eden ve Çelik hoca ya müteþekkir olan çok insan var...
Sn Çelik katkýnýz ortada-her gün mutlaka bakýyorum kendi adýma ve faydalanýyorum, teþekkürler.
Zamanýnýz olursa TRGYO analizi yapabilir misiniz?
Çelik hocam ne oldu bilmiyorum ama ben þahsi fikrimi söylüyorum bu forumu sizin bu sayfanýzý bir iki aydýr takip ediyorum ve çok memnunum çünkü sorularýmýza cevap veriyorsunuz bu benim için çok önemli , Twitter bakýyorum sahtekar dolu bir soru soruyorum doðru düzgün cevap bile vermiyorlar Bence burasý Twitterdan çok daha iyi .Bilgilerinizden faydlanmak isterim her zaman ,daha Afyon'un kaymaðýný yiyeceðiz inþallah 😊
Yer Ýmleri