Hazine bonolarında stopaj %10 o yüzden %13.50 nin mevduat karşılığı daha yüksek.
Printable View
Teşekkürler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Finans 13,95 temdit kabul edilmedi, Pazartesiye kadar günlüğe devam e-Turuncuda
Gerçi 1 yıllık mevduatta da stopaj %10 ama 1 yıllık mevduatın ciddi bir dezavantajı var. İstediğin zaman tahvili kırık vadede satabiliyorsun hem de faizler düşerse kar ederek. O nedenle faiz oranları mevduat ile aynı dahi olsa tahvil yüksek bir faizden girildiğinde avantajlı olabilir. En kötüsü faiz daha da yükselirse yıllık mevduat gibi beklersin.
Hepimiz battık maalesef. GAME OVER oldu bugün. Ben yine TL mevduat ile devam ediyorum ama güç kalmadı.
14.25 şekerbank günlük iyi gözüküyor. 2000 tl açıkta kalmıyor dedi, diğerleri gibi değil dedi.
14.25 Anadolu bank da var normal vadeli.
Herkese geçmiş olsun , umarım kur buradan daha da çıkmaz ki çıkacak gibi.
üstad doların yılbaşından bu yana getirisi yüzde 10 civarı ! ancak kasım 2016 dan önce dolara girip üst limitten satıp borsaya giren sonra borsadan çıkıp vize krizi sırasında dolara girip bu seviyelere kadar bekleyen için benim tl kazancım devede kıl bile değil ! ancak bunu başarabilecek ne cesarete nede indi çıktı stresini kaldırabilecek bir yapıya sahibim ! dolarda powerpc stratejisi al yat keyfine bak ! belkide haklı çıkacak !! ancak ben gece uyuyamam :( birde rxpu üstadın başlangıç olarak 2013 i baz aldığı dolar kuru seviyesi hesabı var ! eğer oradan dolar alınıp şimdiye kadar beklenilmişse powerpc nin al yat keyfine bak stratejisi kazançlı çıkıyor hem oldukça kazançlı ! ancak powerpc üstad da öyle bir şey yapamadı ! ama bundan sonra ekonomi dolar yukarı enflasyon yukarı borsa yukarı faiz aşağı ise nerden alırsan al yat keyfine bak stratejsi başarılı olur :)