Sayfa 458/997 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    benim aldığım temdit oranı geçilmiştir
    Hazine bonolarında stopaj %10 o yüzden %13.50 nin mevduat karşılığı daha yüksek.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Teşekkürler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Hazine bonolarında stopaj %10 o yüzden %13.50 nin mevduat karşılığı daha yüksek.
    evet doğru ! bononun 13.50 si mevduatın 13.50 sinden daha yüksek getiriye sahip !

4. Finans 13,95 temdit kabul edilmedi, Pazartesiye kadar günlüğe devam e-Turuncuda

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    evet doğru ! bononun 13.50 si mevduatın 13.50 sinden daha yüksek getiriye sahip !
    Sayın bahri , Bes den kurtardık sizi TL den hala kurtaramadık mı ?

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Gerçi 1 yıllık mevduatta da stopaj %10 ama 1 yıllık mevduatın ciddi bir dezavantajı var. İstediğin zaman tahvili kırık vadede satabiliyorsun hem de faizler düşerse kar ederek. O nedenle faiz oranları mevduat ile aynı dahi olsa tahvil yüksek bir faizden girildiğinde avantajlı olabilir. En kötüsü faiz daha da yükselirse yıllık mevduat gibi beklersin.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Hepimiz battık maalesef. GAME OVER oldu bugün. Ben yine TL mevduat ile devam ediyorum ama güç kalmadı.

14.25 şekerbank günlük iyi gözüküyor. 2000 tl açıkta kalmıyor dedi, diğerleri gibi değil dedi.
    14.25 Anadolu bank da var normal vadeli.

Herkese geçmiş olsun , umarım kur buradan daha da çıkmaz ki çıkacak gibi.

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın bahri , Bes den kurtardık sizi TL den hala kurtaramadık mı ?
    üstad doların yılbaşından bu yana getirisi yüzde 10 civarı ! ancak kasım 2016 dan önce dolara girip üst limitten satıp borsaya giren sonra borsadan çıkıp vize krizi sırasında dolara girip bu seviyelere kadar bekleyen için benim tl kazancım devede kıl bile değil ! ancak bunu başarabilecek ne cesarete nede indi çıktı stresini kaldırabilecek bir yapıya sahibim ! dolarda powerpc stratejisi al yat keyfine bak ! belkide haklı çıkacak !! ancak ben gece uyuyamam birde rxpu üstadın başlangıç olarak 2013 i baz aldığı dolar kuru seviyesi hesabı var ! eğer oradan dolar alınıp şimdiye kadar beklenilmişse powerpc nin al yat keyfine bak stratejisi kazançlı çıkıyor hem oldukça kazançlı ! ancak powerpc üstad da öyle bir şey yapamadı ! ama bundan sonra ekonomi dolar yukarı enflasyon yukarı borsa yukarı faiz aşağı ise nerden alırsan al yat keyfine bak stratejsi başarılı olur

Sayfa 458/997 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •