BYD, Cherry veya başka bir marka da yatırımlarını Bursa'da yapmaya karar verse Bucim ve Cemts çok ivmelenir, limanları da var hem de, Eggub bu beklentilerle tavan tavan gidiyor, hiç beli olmaz, Tarman bey bu fırsatları değerlendirebilir.
Printable View
Endek düzeltmeyi bitirdi bastı gaza ama Cemts hala %2 eksi, biri yerinden kalkamıyorsa altını pisletmiştir diye bir hint atasözü vardır, bu da kalkamıyorsa bilançosu pislik olabilir mi acaba, başka ne olabilir.
Normalde bilançoyu Ağustosun 5'i 6'sı gibi gönderirlerdi, bu çeyrek gecikti bilanço.
Ben Parsanın bilançosu gibi bir şey bekliyorum satışlar totalde artmış olur fakat favök ve net dönem karı az gelir gibime geliyor. Sonrasında da hisseyi 10 liranın altına basarlar.
Jantsanın piyasa değerinin 17 Milyar olduğu yerde en azından 10 Milyarı görmesi lazımdı.
10.11 fiyat şu an. Ver 9 lara 8 lere kadar ver.
2016,2017,2018,2019 yıllarında forumda Çemtaş ile ilgili yazılanlara bakıyorum hiç bir şey değişmemiş.
Yine saçma sapan fiyatlamalar, baskılar, götürmemeler, günlük al sat yapmalar...
Daha herkesi tam bezdiremedi demek ki.
Borusanın 60 liralardan birkaç ayda 1000 liralara gittiği gibi bir ralli olursa ancak paklar bu hisseyi...
Hisse tavan olup döndü, haber falan mı var acaba ya da tombul parmak,:) duyumu olan var mı acaba, yoksa bunun zamanı geldi mi.