Sayfa 457/479 İlkİlk ... 357407447455456457458459467 ... SonSon
Arama sonucu : 3829 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

1. Dünyadan ülkeye onca yabancı yatırımcı geliyor, yeni işbirlikleri ve ortaklıklar kuruluyor, Cemts fırsatları değerlendirse, yabancı bir ortaklık veya iş birliği kursa hatta satsa şirketi olmaz mı, madem bu kadar para seviyorsun al sat gitsin, paraya boğarlar seni.

Alstom, Bursa'daki yeni fabrikasıyla Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor
    24/07/2024 11:08:15

Akıllı ve sürdürülebilir raylı sistemler alanında dünya lideri olan Alstom, Bursa’da bulunan Duray Ulaşım Sistemleri’ni bünyesine katarak Türkiye'deki yatırımlarını bir adım daha ileriye taşıdı.

200’ü aşkın çalışanıyla faaliyetlerine başlayan yeni Alstom İleri Endüstri Merkezi, kritik önem arz eden raylı ulaşım komponentleri üretecek.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Çemtaş'ın Kars'ta yapmayı planladığı GES projesi ile ilgili 'CED olumlu" kararı verildi

3.  Alıntı Originally Posted by aydın9 Yazıyı Oku
    ÇEMTAŞ için söylenebilecek olumlu her şey söylendi yazıldı ve çizildi. Bir tek şu cümle eksik kaldı SAHİPLERİ TARAFINDAN LANETLENMİŞ HİSSE NOKTA. YTD DİR .
    02.07.2024 de bu yazıyı yazdığımda ÇEMTAŞ 11.05 tam 1 ay sonra 10.68 GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK YAZIK YTDdir

4. ÇEMTAŞ için söylenebilecek olumlu her şey söylendi yazıldı ve çizildi. Bir tek şu cümle eksik kaldı SAHİPLERİ TARAFINDAN LANETLENMİŞ HİSSE NOKTA. YTD DİR .
    10 numara bir söz olmuş.Gitsinler çemtaş fabrikasının kapı üstüne ve bist logosunun altına tuttursunlar ki insanlar yatırım yaparken ne ile karşılacağını bilsin. paraları pul olmasın.
    Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5. biz tuttuğumuzu kolay kolay bırakmayız... 14 liradan ülker, 43 liradan merit ve 9,80 den bu cemoş.... hadi bakalım tarraman el mi yaman bey mi yaman görelim...

cümleten bol kazançlar.
    Ben de neredeyse 1,5 yıl önce böyle diyordum. Sabırlıyım diyordum ama olmadı. Para pul oldu.Fiyat geri çekildiği gibi enflasyon farkından giren zarar büyük oldu.
    Ben de öyle düşünüyorum, gelip gidenler mobilize, fazla beklemezler bizim gibi, tavan yoksa zaman kaybetmiyorlar.
    Sayın Bawer uzun zamandır takipteyim ama bu adamların tahtasında ekmek yok. Aç sırtlan gibi hep bana hep bana. Portföyü garanti bozarak gelmiştim. Garantinin geldiği yol ortada. Cemtaş %80 ini bozarak Bimas iyi ki almışım. Zarar biraz kapandı.Bazen aşırı ısrar etmekde zararla sonuçlanıyor. Yıllar geçiyor ama Cemtaş-Bucim ve diğer grup kağıtlarında aynı gün içi oyun devam ediyor. Denetleyiciler izliyor sadece. Bu arada 2 yıllık süreçte bir sürü -10 gördüm ama tavan neredeyse hiç yok gibiydi. Hafızamda birkaç +7 kalmış gibi. Kırmızı gün sayısı yeşilden hayli fazlaydı.
    Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Dr. Who Yazıyı Oku
    Ben de neredeyse 1,5 yıl önce böyle diyordum. Sabırlıyım diyordum ama olmadı. Para pul oldu.Fiyat geri çekildiği gibi enflasyon farkından giren zarar büyük oldu.

Sayın Bawer uzun zamandır takipteyim ama bu adamların tahtasında ekmek yok. Aç sırtlan gibi hep bana hep bana. Portföyü garanti bozarak gelmiştim. Garantinin geldiği yol ortada. Cemtaş %80 ini bozarak Bimas iyi ki almışım. Zarar biraz kapandı.Bazen aşırı ısrar etmekde zararla sonuçlanıyor. Yıllar geçiyor ama Cemtaş-Bucim ve diğer grup kağıtlarında aynı gün içi oyun devam ediyor. Denetleyiciler izliyor sadece. Bu arada 2 yıllık süreçte bir sürü -10 gördüm ama tavan neredeyse hiç yok gibiydi. Hafızamda birkaç +7 kalmış gibi. Kırmızı gün sayısı yeşilden hayli fazlaydı.
    Basiretimiz bağlandı bir kere doktor, ne desek boş, yanlışın bedelini ödüyoruz.

7. Deli danalar gibi yukarı aşağı yapıyor, ne oldu ki buna şimdi.

Önce BYD yatırım kararı, şimdi de Cherry yatırım görüşmeleri, yine başka bir çinli firmanın daha yatırım görüşmelerinin devam ettiği birinci ağızdan bakan tarafından paylaşıldı...

Haberler olumlu ama biz saçımızı tarıyoruz Hayırlısı bakalım...

Ya da bu yatırım kararları bizi teğet geçiyor.

Sayfa 457/479 İlkİlk ... 357407447455456457458459467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •