saka bı yana bu durumun afyona faydası bı ıhale felan kaparsa olur kı afrının yapılanmasına daha cok var bıze kısa vadede beklentıler lazım hele onumuzdekı toplantıya bakalım bi
Printable View
hemde surıyeye cımento nıye afyondan gıtsın madem sabancı bı ıs alacak bıldıgım kadarıyla cımsanın osmanıyede hazır betonu var arastırdım demıssın ama ya bılgısızsın ya da sallıyosun mardın cımento var yakın hatta konya bıle afyondan daha yakın soyledıklerın anlamsız
Bugune kadat afyon almadım
Afrin olayınin bitmesini bekledim
Bundan sonra kademeli afyon almaya baslayacam
Ocak bu tarafa takip ediyirum
8 tl gelince kafasına vurup aşagi indiriyorlar
Belli ki zamani var
Bundan sonra Yani nisan AFYON zamanı olacak
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne komplo teorileri kuruluyor , bu kucuk yatırımcının bu hayal dunyasına hayranım ))) hayaller ve teoriler yemyeşil , yukardan verdiklerini aşağıdan almadan bı yere gıtmez kagıt arkadaslar . 7.50 uzerınden yenı dağıttı malı ....aşağılardan toplamak için baskı devam edicektır dıye dusunmekteyim ...endeksdekı yukselişlere hiç tepkı vermeyen bır kagıt afyon ..herkese afyonu vermış...inş ıyı olur fakat yon aşağı ,kısa gel gellere kanmamak gerek ..nacizane dusuncem..burda benden baska aksi bı tez savunan yok , herkes ucacak kacacack dıyor ...bana tepki gosterıyor ....suru psikolojisinden arındırın kendınızı...yoksa çiftlikbank sığırlarından bi farkımız kalmaz...
ya bi durun hazır endeks yükselirken ayak uydurmuş tadını çıkaralım vesselam. ytd
Emek olmadan yemek olmaz, sabredin ve bekleyin Mutlaka sabrın ve emeğin karşılığı olacaktır.Ha paraya acil ihtiyacı olan bugün koyup yarın hemen kazanmak isteyen borsaya girmesin.Ve etrafınızada fazla kulak asmayın.
YTD,
Trade07'ye bende katılıyorum kısa vadede buyuk beklentilerde hüsrana uğratabilir..Büyük bir hareket 2020 temmuz sonrası bekliyorum.Kisa vadede guzel trade veriyor...ytd....
nasılda bist e ayak uyduruyor çapağını yediğim.
tahtanın keyfi olmasa da birazdan hacimli satış gelip günü 5 altında (4.50 3.80 de olabilir) kapatabileceğini düşünen acayip eğlenceli acaibamca'larımız ve çakma trader'larımıs var ��
not: açığa filan satmadığınıza emin olunda bir tarafa kaçmasın aman.
hisse bu seviyelerde iken alt fiyat farketmeksizin alıcıyım ;) ister 7.25 ister 6.80 ister 5.40 olsun hepsi kasımpaşa'ya çıkar acaibamcam..
Bu kadar kağıdı kötüleyen birinin burada ne işi var ya. Sat çık o zaman. Sana başka kağıtmı yok
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Harbiden ya bu adam madem ki bu kağıdı bu kadar kötü düşecek olarak görüyo neden buradan ayrılmıyo? Ilginç..))) çok kçük yatırımcı dostu çok muhterem az sır veren cinsten...bekle bakalım akbaba gibi bekle...arsa satış haberi düştüğünde umudu keser forumu terkedersin yuzde 20 açınca kağıt bi sabah..arkadaşlar kağıtta beklenti olarak unutulmamalı ki kasım ayından beri satış yetkilendirmesi yapılmış satışta bekleyen bir arsa var ve bu haber her an düşebilir 5 ay oldu..
Gitsin başka kâğıtta beklesin. Afyon dan bir umudu varda bekliyor. Ben THY 5tl olsun diye orada bekliyormuyum. Olacak var olmayacak var. Hergün düşecek demeyle kağıt düşmez, çıkacak demeyle kağıt çıkmaz.
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın hepinize.Yaş günümü kutlayan HİSSE NET YÖNETİCİLERİNE çok teşekkür ediyorum.
THY 19 TL. Yi geçti AFYON ise öküz doğuruyor.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskiden borsa derinlikten takip ediyorduk şimdi takipte edemiyoruz aliş satışları
7,36 üstüne atabilirse tekrar 7,50 hedef olacak.
demesek olmaz; spekte her kademeye veriyor namıssız :D
Neden alış satış bölümünü demi kaldırdılar?
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapadıya borsa derinlik.com o yuzden göremiyoruz
Gozu aşağıda kağıdın, endeksten fazla duser , endeks cıkarken tepki vermez....Birgun trader07 nin sozunu dınleseydık keske demezsiniz inş...
6.50 den veren olursa alırım...onuda elde taşımak için değil ,kısa bir tepki için....7.50 üzerinde dağıttı malı , o yuzden 6.50 ye kadar baskılamasını beklıyorum , endekste sert bi satış dalgasında alım hedefimize gelmesini beklemekteyim....benim param kıymetli .sağlamcıyım ben....
Bence spek efendi son çırpınışlarını yapıyor. Biraz daha sıkarsa bir yerleri patlayacak. Zaman daralıyor
hisse 9 TL ikende spek son çırpınışlarını yapıyor , yukarıya patlayacak kanaati vardı küçük yatırımcıda , milletin algılarıyla iyi oynandı , yazık gunah....çok fırsatlar kaçırdık bu kagıt yuzunden , tek tek lot hesabı yapılıyor tahtada .kımseye kazandırmıyorlar....çıkış trendine gırmıs onca kağıt varken burda anlamsızca yıllarca beklettıler mıllletı
Yeter artık ahlaksızlıgın bu kadarı fazla yıllardır süründürüyor zararımızı çıkaralım kar sizin olsun bizim bişeyden haberimiz yok siz yukarda bizim paraları nasıl iç ederiz diye plan yapıyosunuz allah çocuklarınızdan çıkarsın arsa dediniz bi kısmını sattınız bize girdi fabtika dediniz kar ettiniz bize girdi en son arsayı sattınız bildirmiyosunuz kap a bildirme zorunlulugunuz olmadıgı için yeni aldıgınız yönetim kurulu üyeleri biri eski çimentocu biri sermaye artırım uzmanı ama yeter artık bu ah size yeter burda çektigim çileyi hiçbir hissede çekmedim günahlarıma kefaret olur inşallah şerefliler sizi
+ piyasada - ye dönücek utanmasa ...
Sn. Trader07, siz aynı şeyleri tekrar yazmaktan bıkmadınız, biz okumaktan bıktık..
Hissenin bir yere uçtuğu daha fazla düştüğü yok, sizin demenizle daha da düşmeyecek.
Amacınızı anlayamıyoruz; lakin anlayacağınız üzere "SAĞLAM BİR ŞİKAYETİ" hakettiniz.
Birlikte çalıştığınız başka arkadaşlar varsa onlar gelebilir, hayırlısı olsun.
syn SR-71 bu kağıt cok canlar yaktı , bizde terse geldik ...kucuk yatırımcıya dıkkatlı olun dediysek , speğin kucağına oturmayın dediysek kotu mu yaptık...elinde hıssesı olanlar zaten beklıcek , fakat tahtaya yenı gırmek ısteyenler oturup tekrar dusunsunler .9 uzerınden aldırdılar bu kagıdı , sizler gibi uçacak kaçacakçılar....biz onları neden şikayet etmedik peki ...
uyarılarınız için teşekkür ederiz.. selametle.
730mn TL piyasa değeri olan %48'i halka açık bir şirketten bahsediyoruz.
siz yazdığınız mepet ya da bmelk topiğiyle karıştırıyorsunuz sanırım.
Yav ne malanması mulannaması yok dagıtması işine gelen küçügüde büyügüde aracı kurumuda desdek direnç noktalarına göre alır satar ha bu hisse de bazı artniyetli oyuncular aşagı baskılama işini çok abartılar ve miletin canını sıkıp ahını aldılar burası bi pazar yok o fiyat degil yok şurasu yok burası hepsi bu
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
allah seni bildiği gibi yapsın Afyon Çimento. Sen Sabancı bünyesinde kaldığın sürece kimseye ekmek yok.
bknz Sasa ve Bossa
Hadi s.tr git şimdi.sattım seni.
İyi akşamlar sevgili AFYONZEDE dostlar.Hem ADANA'nin hemde AFYON'un toplantı tarihleri 27.mart 2018 .İkisininde 2017 bilançosu olumlu ama bizimki geriye sayarken ADANA primleniyor.Nedeni ADANA kar payı dağıtacağını bizim k.y.düşmanı patronlar dağıtmayacaklarını açıkladılar.Dolayısıyla gerçekten boşa kürek sallıyoruz görüşündeyim bende.Bu konuda benim bilmediğim veya izah edemediğim bir husus varsa lütfen açıklayın.SEvinirim.