Trade07'ye bende katılıyorum kısa vadede buyuk beklentilerde hüsrana uğratabilir..Büyük bir hareket 2020 temmuz sonrası bekliyorum.Kisa vadede guzel trade veriyor...ytd....
Trade07'ye bende katılıyorum kısa vadede buyuk beklentilerde hüsrana uğratabilir..Büyük bir hareket 2020 temmuz sonrası bekliyorum.Kisa vadede guzel trade veriyor...ytd....
nasılda bist e ayak uyduruyor çapağını yediğim.
tahtanın keyfi olmasa da birazdan hacimli satış gelip günü 5 altında (4.50 3.80 de olabilir) kapatabileceğini düşünen acayip eğlenceli acaibamca'larımız ve çakma trader'larımıs var ��
not: açığa filan satmadığınıza emin olunda bir tarafa kaçmasın aman.
hisse bu seviyelerde iken alt fiyat farketmeksizin alıcıyım ;) ister 7.25 ister 6.80 ister 5.40 olsun hepsi kasımpaşa'ya çıkar acaibamcam..
Bu kadar kağıdı kötüleyen birinin burada ne işi var ya. Sat çık o zaman. Sana başka kağıtmı yok
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Harbiden ya bu adam madem ki bu kağıdı bu kadar kötü düşecek olarak görüyo neden buradan ayrılmıyo? Ilginç..))) çok kçük yatırımcı dostu çok muhterem az sır veren cinsten...bekle bakalım akbaba gibi bekle...arsa satış haberi düştüğünde umudu keser forumu terkedersin yuzde 20 açınca kağıt bi sabah..arkadaşlar kağıtta beklenti olarak unutulmamalı ki kasım ayından beri satış yetkilendirmesi yapılmış satışta bekleyen bir arsa var ve bu haber her an düşebilir 5 ay oldu..
Yer İmleri