Trade07'ye bende katýlýyorum kýsa vadede buyuk beklentilerde hüsrana uðratabilir..Büyük bir hareket 2020 temmuz sonrasý bekliyorum.Kisa vadede guzel trade veriyor...ytd....
Trade07'ye bende katýlýyorum kýsa vadede buyuk beklentilerde hüsrana uðratabilir..Büyük bir hareket 2020 temmuz sonrasý bekliyorum.Kisa vadede guzel trade veriyor...ytd....
nasýlda bist e ayak uyduruyor çapaðýný yediðim.
tahtanýn keyfi olmasa da birazdan hacimli satýþ gelip günü 5 altýnda (4.50 3.80 de olabilir) kapatabileceðini düþünen acayip eðlenceli acaibamca'larýmýz ve çakma trader'larýmýs var ��
not: açýða filan satmadýðýnýza emin olunda bir tarafa kaçmasýn aman.
hisse bu seviyelerde iken alt fiyat farketmeksizin alýcýyým ;) ister 7.25 ister 6.80 ister 5.40 olsun hepsi kasýmpaþa'ya çýkar acaibamcam..
Bu kadar kaðýdý kötüleyen birinin burada ne iþi var ya. Sat çýk o zaman. Sana baþka kaðýtmý yok
PLK-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Harbiden ya bu adam madem ki bu kaðýdý bu kadar kötü düþecek olarak görüyo neden buradan ayrýlmýyo? Ilginç..))) çok kçük yatýrýmcý dostu çok muhterem az sýr veren cinsten...bekle bakalým akbaba gibi bekle...arsa satýþ haberi düþtüðünde umudu keser forumu terkedersin yuzde 20 açýnca kaðýt bi sabah..arkadaþlar kaðýtta beklenti olarak unutulmamalý ki kasým ayýndan beri satýþ yetkilendirmesi yapýlmýþ satýþta bekleyen bir arsa var ve bu haber her an düþebilir 5 ay oldu..
Yer Ýmleri