vestelin sert hareketlerine alistik buralar zirveler bakalim 20 lere mi yol alicak yoksa 8 lere geri donusmu ? beni peruklu cok korkutuyor.
Printable View
Tahta yapıcı isterse vesteli çok rahat 12-13-14' e götürebilir. Tahtada hareket başladığından beri feci dayak yemiş ve hala inat eden açıkcılardan başka satıcı yok, yukarı sürmekte sorun gözükmüyor. Esas problem bu kadar aldığı malı ne yapacak. Şu anda gördüğüm al-sat yapan günlükçülerden başka alan da yok. Zaten geçmiş sicili bozuk olan Vesteli hemen hemen kimse bu fiyatlardan yatırım amacıyla almayacaktır. Herhalde bu kadar mal alanlar ya ilk çeyrekte sağlam bir bilanço yada sürpriz bir haber bekliyorlar. Bekleyip görmek lazım.
Pİs kokular geliyor ama hayırlısı....
ben yazarken harekeltlendi şuan 78 çalışıyor. eğer 85 üstü kalırsa yeni zirveler gelebilir. ytd....
Hiç bakmayın ekrana yola devam 😃
Ekrana bakmadan bu iş olmuyor da, ekrana bakan sayısı bayaa azalmış.
hadi vestel bu kadar motor soğuttuğun yeter, çek bir yukarı hareket
2019 un sonlarına kadar çıkarak gidecek Allahın izniyle
tam da yerinden kapatmış, yarın bence çok hareketli olacağa benziyor ama hisse istikrarlı bir şekilde çıkıyor.
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.5 liradan almadığımız hisseyi 12 den aldık:halay:
Yakında burası ağlama duvarına döner
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
selam millet, kimseler yine yok. aslında bu da kağıdın yukarı yönlü ivmesi için iyidir.(pek ky ın olmadığını gösterme açısından) kağıdın 6.5 ten 11 kadar olan sert hareketi sonucunda sadece bir kez düzeltme yaptı o da %6 civarı düşüp ertesi gün %11 yapmıştı. düzeltmeyi inşallah seans içerisindeki %2-3 lük düzeltmelerle yapmış olsun. hisseyi rolantiye almakla birlikte neredeyse hergün ufak ufak da olsa artı kapattırdılar. bu da hissenin hala güçlü olduğunu göstermektedir.. 12 tl nin üstünde kapanışlar yeni zirvesi olan 12.55 lere doğru ivmeleneceğini söyleyebiliriöm. bu kağıtta ne olacağını sanırım peruklu dışında kimsenin bileceğini sanmıyorum. inşallah beklentiler dahilinde bir egeen gibi olur. ytd.......
Aylık takaslarda city doçe başı çekmiş ky.nın elinden almışlar malı hayrını görsünler.
Eğer böyle bir senaryo olacak ise, olma olasılığı yüksek. Neden, niçin sorusunu sorduğumuzda yüksek olasılıkla bu senaryo tutar diyorum.
Elektrikli otomobil üretimi, hatta son açıklamalarda sürücüsüz oto,
Bu tip otoların pillerinin imalatı teknoloji gerektiriyor , daha çok ihracata dönük imalat.
Bu aşamalarda bir ortak bulunması.
Şimdi bu kadar şey var iken bu hissenin her düşüş hamlesi alım fırsatı olarak görülebilir.
Birde kar rakamlarının artıyor olması da var tabi teşviklerle birlikte. Sonuç olarak düşündüğümüzde bu hisse düşse bile artık daha yukarılara da gideceğini biliyor olmamız.Her hisse alanın içini rahatlatıyordur sanırım. yani alan elinde tutuyor gibi görünüyor. aşırı aşağı hareketler ani gelişenleri ise ben maliyetleri düşürmek daha fazla hisse alabilmek olarak yorumluyorum.
yatırım tavsiyesi değildir.
saçmalıyorum belki ve bi dayanağım da yok, kimsenin vebaline girmek de istemem ama 16 ları görecek gibi geliyor bana...tamamen hissi vuku kimse sallamasın...ytd
2018 yılı 4 çeyrekte de defter değerini arttıran A grubu hisseler : ( alıntıdır )
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...59717e3d0d.jpg
Bu ne anlama geliyor tam olarak anlamadımda
İhracata yönelik önemli mevzuatlardan biri olan*Dahilde İşleme Rejimi ihraç ürünleri üretmek için gerekli olan ve dışarıdan ithal edilen, bu yüzden de ithali gümrük vergisine tabi ara mallara ya da girdilere gümrük muafiyeti getiren bir ihracatı teşvik sistemidir.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeni zirve hayırlı olsun 12.62 yi gördük. bakalım 12,5 üstü tutunabilecek mi
neredesiniz kızlar, hisse sizce 2. dalgaya mı girdi. yeni zirvemizi şimdilik geçmekle birlikte 85 i gördük. bir arkadaş 13.5 e kadar gideri var demişti, bakalım bugün test edecek mi
hisse 13,36 yı gördü. sanırım vestelde küçük yatırımcı kalmadı. eskiden böyle bir hareket olsa bir günde hisseye onlarca sayfa yazarlardı. yabancı kurumlar hareketin ilk gününden buyana(6.5 lar) deli gibi hergün almaktalar. inşallah bunlar bıyıklı değildir.
13, 60 da bir direnç var. Üzerinde kalırsa devam.Kalmazsa tamam. Yatırım tavsiyesi değildir.
1 haftada 2 sayfa yazılmış. Krdmd de akşamdan beri 10 sayfa yazı var.
Kapıtta kimse yok bu nedenle ısrarla yukarı sürerek birilerini arıyorlar. İnsanlar malı yedi mi tekrar 6 ya geleceğini bildiği için dokunamıyor.
Dün itibari ile 8 aylık VESTL serüvenim son buldu, kalanlara bol kazançlar.
https://i.hizliresim.com/0R6anL.png
yatırım tavsiyesi değildir
Ne oluyor buna yine deli gibi asansör yapıyor
Bu peruklu birilerini s.. cek ama kimi
Kimi olduğu belli değilmi.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.